Explicatia pe cat de ridicola, pe atat de amuzanta a unei soferite care a picat testul de echilibru: "Am sanii prea mari"

Explicatia pe cat de ridicola, pe atat de amuzanta a unei soferite care a picat testul de echilibru: Am sanii prea mari
Citeste mai mult despre: amuzant,
Data publicarii: 30 Septembrie 2013
Data actualizare: 31 Ianuarie 2014
O soferita din Florida a fost oprita de politie intrucat a calcat banda continua si rugata sa dea testul de echilibru, pentru ca agentii sa constate daca era sau nu era sub influenta alcoolului.

Maureen Jane Raymond, doamna cu pricina, a picat testul, insa explicatia pe care a dat-o pentru ca nu-si putea tine echilibrul este una de-a dreptul halucinanta.

Mi-a spus: Nu pot sa merg drept, din cauza ca am sanii prea mari”, a povestit unul dintre politistii care au oprit-o pe femeie.

M-a avertizat inca de la inceput ca are un bust urias si ca daca ii voi cere sa mearga cu ochii inchisi, pastrandu-si echilibrul, nu va putea s-o faca”, a adaugat agentul.

Totusi, dotarile nu au impiedicat-o pe Maureen sa danseze, in loc sa mearga drept, asa ca a fost dusa la sectia de politie.

Nici cu etilotestul nu a fost chip sa i se masoare alcoolemia si soferita cu “airbag-uri” mai mari decat putea duce a ajuns dupa gratii.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!