Extraterestrii au venit pe Pamant, de 1 Mai, in “Land of Jokes”

Extraterestrii au venit pe Pamant, de 1 Mai, in Land of Jokes
Citeste mai mult despre: Land of Jokes, 1 Mai, extraterestrii,
Data publicarii: 30 Aprilie 2011
Data actualizare: 01 Mai 2011
De 1 mai familiile si vecinii din “Land of Jokes” au iesit, ca tot romanul, la gratar. Special in Tara Glumelor e faptul ca extraterestrii au fost atrasi de fumul gros si mirosul de mici de la milioanele de gratare, astfel ca s-au hotarat sa vina pe Pamant.

In editia “Land of Jokes” din 1 mai ati vazut cum extraterestrii gusta mici romanesti si constata ca le si plac. Intalnirea dintre locuitorii din “Land of Jokes” si extraterestrii infometati nu a fost lipsita de surprize.

In aceeasi editie, in “Land of Jokes” a fost descoperita o noua meserie in nomenclatorul slujbelor: protestatar profesionist. In acest sens, reporterii Stirilor Land of Jokes au investigat o discutie intre protestatari si presedintele tarii (Marius Aciu), chiar la Palatului Cotroceni. Familia Minciunikovshi (Catalin Mireuta si Paula Chirila) a comentat ziua de 1 Mai, iar memrii PSD au organizat o licitatie, condusa de Adrian Nastase (Florin Constantin), pentru a strange bani pentru cumparerea propriului sediu.

Mazare a trimis o brazilianca, Nastase (Florin Constantin) a adus cartea decupata in care trimitea bani in China pentru cumparaturi, Crin Antonescu (Cosmin Selesi) le-a oferit 100 de ani de istorie liberala, Ponta (Doru Parcalabu) a donat un volan de la masina sa de raliu, iar Vanghelie si-a donat ceasul de 15.000 de euro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies