Facem Level – zaSami & Tsuki: Cum să dezamorsezi o bombă în Counter-Strike: Global Offensive

Facem Level ndash; zaSami Tsuki: Cum să dezamorsezi o bombă în Counter-Strike: Global Offensive
Citeste mai mult despre: Facem Level, AKollo, Tsuki, zaSami,
Data publicarii: 04 Februarie 2021
Data actualizare: 04 Februarie 2021
Cum ne-a obișnuit în fiecare zi de joi, AKollo revine cu un nou episod din Facem Level. De data această, AKollo ne propune un joc din genul shooter. Mai exact, este vorba de Counter-Strike: Global Offensive.

Și pentru că e foarte important să ai spatele întotdeauna păzit de gloanțele inamicilor din Counter Strike, AKollo i-a rugat pe zaSami și pe Tsuki să i se alăture.
 

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) se axează asupra elementelor de gameplay de lucru în echipă pe care inițialul Counter-Strike l-a inițiat când a fost lansat în 1999. Două echipe concurează în diferite moduri de joc bazate pe obiective, cu scopul de a câștiga runde suficiente pentru a câștiga meciul.

CS: GO oferă hărți, personaje și arme noi și oferă versiuni actualizate ale hărților clasice Counter-Strike precum Dust, Inferno, Nuke, Train și multe altele. În plus, CS: GO introduce noi moduri de joc, cum ar fi Arms Race, Flying Scoutsman și Wingman. 

La fel ca majoritatea shooterelor de pe piața actuală, CS: GO încorporează un mod de Battle Royale, numit Danger Zone, acesta fiind un mod de joc Battle Royale foarte rapid, construit în stilul tacticos al lui CS:GO, unde jucătorii își pot folosi intelectul, talentul și resursele pentru a lupta până la ultimul rămas. 

Cu toate acestea, la nivel profesional, CS: GO este unic datorită modului său de joc, Bomb Defusal. În Bomb Defusal, cele două echipe, teroriști și counterteroriști, apar în capetele opuse ale hărții. Teroriștii au sarcina de a planta o bombă într-una din cele două zone desemnate, în timp ce counterteroristii trebuie să împiedice detonarea acesteia. După ce bomba este plantată, are o fereastră de 40 de secunde înainte de a exploda unde echipa de counterterorism poate să o dezamorseze. Dacă bomba explodează sau echipa counterteroristă este exterminată, partea teroristă câștigă. Dacă counterteroristii dezactivează o bombă plantată sau împiedică plantarea bombei în termenul limită, counterteroristii câștigă.

Jucătorii nu apar pur și simplu cu armele lor preferate în Bomb Defusal. În schimb, toată lumea primește bani la începutul unei runde pe care trebuie să îi raționalizeze pe măsură ce lucrurile progresează. Un număr suplimentar de bani poate fi câștigat într-o varietate de moduri.

Vezi în materialul video de mai jos cum s-au descurcat AKollo, zaSami și pe Tsuki în CS: GO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!