Faceți cunoștință cu Mister Happy Face, cel mai urât câine din lume

Faceți cunoștință cu Mister Happy Face, cel mai urât câine din lume
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 27 Iunie 2022
Data actualizare: 27 Iunie 2022
După o pauză de doi ani, cauzată de pandemie, competiția World’s Ugliest Dog s-a întors să-și aleagă câștigătorul. Titlul de “cel mai urât câine din lume” i-a revenit lui Mister Happy Face, un patruped cu creastă, care stă tot timpul cu limba pe afară. 

Mister Happy Face (n.red Domnul Față Fericită) este o combinație între Chihuahua și Mohawk și a avut de înfruntat alți nouă competitori.

Campionul a fost adoptat de către Jeneda Benally, o artistă din Arizona. Femeia a povestit că pe perioada pandemiei și-a dorit fie să facă un copil, fie să adopte un cățel. 

Până să ajungă în brațele iubitoare ale Jenedei, Happy Face nu a dus deloc o viață fericită. 

Artista a declarat că la adăpostul la care a mers să adopte i s-a povestit despre un cățel cu probleme de sănătate. 

“Am văzut o creatură care era într-adevăr în vârstă, dar acea nevoie de o a doua șansă și merita să fie iubită”, a povestit Jeneda în cadrul competiției.

Veterinarii i-au spus femeii că din cauza problemelor de sănătate, câinele ar mai putea trăi doar câteva săptămâni. Se pare însă că noul cămin și dragostea Jenedei l-au salvat pe Happy Face. 

“Mi-am jurat în acea zi că va fi atât de iubit încât nu-și va aminti niciodată cât de groaznică a fost viața lui până atunci”, a spus stăpâna lui.

Câinele, care are în jur de 17 ani, a trăit în condiții mizere cu fostul proprietar. “A fost un supraviețuitor al abuzului și neglijenței”, a mai spus Jeneda, potrivit ABC

Pe lângă diplomă, Happy Face a primit și un cec în valoare de 1.500 de dolari. Patrupedul și stăpâna lui au câștigat și o excursie la New York pentru a apărea în emisiunea New York Times.

Competiția care are loc în Petaluma, California, promovează adopția cățeilor, indifferent de rasă sau aspect.

Fotografii: Profimedia Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies