Fadi Fawaz, fostul iubit al lui George Michael, a fost arestat dupa ce a distrus casa artistului

Fadi Fawaz, fostul iubit al lui George Michael, a fost arestat dupa ce a distrus casa artistului
Fadi Fawaz, fostul iubit al lui George Michel, a fost arestat după ce a distrus casa artistului în valoare de cinci milioane de lire sterline. 

Potrivit publicației The sun, Fani Fawaz, fostul iubit al lui George Michael, a fost arestat după ce a distrus casa artistului în valoare de cinci milioane de lire sterline.  

Ofițerii de poliție au fost prezenți la proprietatea regretatului cântăreț George Michael după ce vecini l-au văzut pe Fandi, în vârstă de 46 de ani, stând pe acoperișul casei. 

Citește și: Fostul iubit al lui George Michael: Își dorea atât de mult să moară, încât a încercat de 25 de ori să se înjunghie

În momentul în care atutoritățile au ajuns la fața locului, Fendi a fost arestat în urma unei suspiciuni de prejuducii criminale, purtătorul de cuvânt al poliției descriind danunele  pe care le-a făcut ca fiind "extinse". 

Un vecin care a văzut tot ce s-a întâmplat a declarat: "Daunele din interiorul casei sunt foarte rele. N-am mai văzut așa ceva. Fiecare dispozitiv de fixare, fiecare ușă și fereastră, tot ceea ce George a lăsat acolo este complet distrus.Chiar și toaletele și chiuvetele au fost distruse. Există daune majore la pereți și chiar la plafoane".

VEZI IMAGINI IN GALERIA FOTO

Acesta a mai adăugat: "Acest lucru nu s-a întâmplat într-o singură noapte, probabil face asta de mult timp".Păcat, lui George îi plăcea foarte mult acest loc"

Fadi Fawaz și George Michael au avut o relație de cinci ani de zile, relație care s-a sfârșit  odată cu decesul artistului( 25 decembrie 2016).

Sursa foto: Getty/Profimedia

Vezi și: Top 3 actori care au înșelat dar și-au salvat căsniciile:

FULLSCREEN
Fadi Fawaz, fostul iubit al lui George Michael, a fost arestat dupa ce a distrus casa artistului
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO