Faima de pe Instagram le-a facut bogate. Cine sunt femeile care au facut adevarate averi gratie retelelor de socilizare

Faima de pe Instagram le-a facut bogate. Cine sunt femeile care au facut adevarate averi gratie retelelor de socilizare
Data publicarii: 04 August 2016
Data actualizare: 04 August 2016
Faima de pe Instagram le-a adus adevarate averi. Nu sunt super modele insa au reusit sa stranga bani din milioane de fani adunate cu ajutorul serviciului online de photo-sharing.

Ana Cheri, Kayla Itsines, Paige Hathaway, Chantel Zales, Claudia Alende, Abigail Ratchford, Laci Kay Somers, Bella Falconi, Amanda Lee, Alexa Jean Brown. Nu ati auzit de ele, nu sunt super modele, nu defileaza pe catwalk-urile faimoase din lumea modei, insa au facut adevarate averi din "modellingul" pe Instagram.

Cu 4.6 milioane de fani pe Instagram Ana Cheri este una dintre cele mai apreciate nume in fitness modellingul mondial. Are o avere de 2,4 milioane de lire, stransa in mare parte din pozele si video-urile cu trucuri de fitness postate online.

Kayla Itsines are la 26 de ani o avere de 3,8 milioane de lire facuta tot cu ajutorul fanilor de pe Instagram - in jur de 3,2 milioane de "urmaritori", scrie Stirile PROTV.

Chantel Zales are 25 de ani si o avere de 3,6 milioane de lire din modellingul pe Instagram. Cei 3.1 milioane de fani stransi aici au dus-o si in paginile Maxim si FHM.

Ana Cheri

 


Kayla Itsines

 


Paige Hathaway

 

Chantel Zales
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies