Faimosul posterior al Pippei Middleton e fals? VIDEO + FOTO

Faimosul posterior al Pippei Middleton e fals? VIDEO + FOTO
Citeste mai mult despre: Pippa Middleton,
Data publicarii: 16 August 2011
Data actualizare: 16 August 2011
Documentarul "Nebuni dupa Pippa", care vorbeste despre viata surorii lui Kate Middleton, a stârnit controverse atunci când s-a pus intrebarea daca posteriorul pe care Pippa l-a afisat in ziua nuntii regale este real.

Afirmatiile din documentar au fost comentate in cadrul emisiunii "Showbiz Tonight" de la CNN.

Un expert intervievat in cadrul documentarului a afirmat ca posteriorul Pippei este complet natural, dar este posibil ca in ziua nuntii regale, aceasta sa fi purtat o pereche de pantaloni care i-au accentuat putin formele.

Filmul "Nebuni dupa Pippa" ia in discutie teme ca notorietatea câstigata de aceasta dupa aparitia la nunta surorii sale, rochia Alexander McQueen pe care a purtat-o la nunta si posteriorul ei, care dupa eveniment a strâns un grup de 230.000 de fani pe Facebook.

Posteriorul Pippei este cel mai solicitat de catre femeile americane care isi fac operatii estetice. Pippa a intrecut in competitie staruri ca Jennifer Lopez si Kim Kardashian, deja faimoase pentru formele lor.

Pippa a fost domnisoara de onoare la nunta surorii ei mai mari, Catherine (Kate) cu printul William, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, eveniment care a avut loc pe 29 aprilie, la Londra.

Tânara in vârsta de 27 de ani a facut senzatie in timpul nuntii, devenind peste noapte cea mai dorita domnisoara din Marea Britanie. Ea se ocupa cu organizarea de evenimente si petreceri.

Mediafax
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!