Familia Jackson a renuntat la despagubirile de 100 de milioane de dolari cerute lui Conrad Murray

Familia Jackson a renuntat la despagubirile de 100 de milioane de dolari cerute lui Conrad Murray
Citeste mai mult despre: Michael Jackson, Conrad Murray,
Data publicarii: 19 Ianuarie 2012
Data actualizare: 19 Ianuarie 2012
Familia cantaretului Michael Jackson si-a retras cererea prin care solicita despagubiri de 100 de milioane de dolari din partea lui Conrad Murray, ultimul medic personal al megastarului.

Familia Jackson, inclusiv parintii cantaretului, Katherine si Joe, dar si copiii sai, Prince, Paris si Prince Michael II, au decis sa retraga aceasta cerere, intrucat Conrad Murray este foarte aproape de a fi declarat falit, iar justitia i-a anulat licenta de practicare a profesiei de medic.

in urma deciziei familiei Jackson, procuratura din Los Angeles a anulat o audiere la tribunal, care era programata pentru marti, 23 ianuarie.

Familia Jackson ceruse initial ca medicul Conrad Murray - condamnat in noiembrie 2011 pentru uciderea involuntara a starului - sa o despagubeasca pentru suma importanta pe care Michael Jackson ar fi trebuit sa o incaseze de pe urma seriei de 50 de concerte pe care cantaretul american urma sa le sustina la Londra, incepand din iulie 2009.

 

In cadrul procesului insa, chiar si procurorii americani s-au declarat de acord cu faptul ca medicului Murray ii va fi imposibil sa plateasca despagubiri de 100 de milioane de dolari. Conrad Murray a completat un formular oficial in decembrie 2011, in care afirma ca este aproape falit si nu poate sa achite cheltuielile de 1,8 milioane de dolari generate de funeraliile starului.

 

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la varsta de 50 de ani, in urma unei "intoxicatii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat in spitale si in clinicile medicale, pe care starul il folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Murray.

Gasit vinovat de ucidere involuntara, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maxima la sfarsitul lunii noiembrie, fiind condamnat la patru ani de inchisoare. Potrivit presei americane, Conrad Murray ar putea fi insa eliberat dupa ispasirea a doi ani din aceasta pedeapsa, din cauza supraaglomerarii sistemului penitenciarelor din statul California. MEDIAFAX
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies