Familia lui DJ Avicii a luat o decizie de apreciat la aproape un an de la moartea muzicianului

Familia lui DJ Avicii a luat o decizie de apreciat la aproape un an de la moartea muzicianului
Părinții lui Tim Bergling vor ca lumea întreagă să și-l amintească mereu pe cel care a fost DJ Avicii în plan muzical, dar și ca om.

Familia cunoscutului DJ suedez a anunțat marți că va crea o fundație în memoria lui DJ Avicii, care va avea ca scop oferirea de sprijin oamenilor cu afecțiuni mintale. Totodată, fundația își va concentra eforturile pentru prevenirea actelor de suicid, plecând de la experiența personală a DJ-ului suedez.

Tim Bergling (DJ Avicii) și-a pus capăt zilelor în aprilie 2018, într-o cameră de hotel din Oman, în timpul unei vacanțe. Moartea sa a ridicat semne de întrebare în sânul familiei sale, care a fost nevoită să recunoască faptul că o astfel de tragedie putea fi evitată dacă cei din jurul lui Avicii ar fi înțeles ce e în sufletul muzicianului.

Citește și: DJ Avicii, înmomântat în același loc cu Greta Garbo

Fundația care va fi creată în acest an va avea activitate atât în Suedia, cât și la nivel mondial, notează eu.usatoday.com.

Conform membrilor familiei lui Avicii, organizația se va implica și în proiecte care susțin combaterea poluării, conservarea naturii și protejarea speciilor amenințate cu dispariția.

Citește și: Ce se întâmplă cu averea de 25 de milioane de dolari a lui DJ Avicii

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avicii (@avicii) on


Cel mai bun an al scurtei sale cariere a fost 2014, când a încasat 28 de milioane de dolari, în urma concertelor susținute. Chiar și așa, Avicii nu considera banii un scop în viață, fiind cunoscut pentru mărinimia lui. În 2012 a donat toate veniturile obținute în urma unui turneu realizat în SUA (circa un milion de dolari) pentru susținerea unei campanii de combarere a foametei. În 2013 a donat un milion de euro în Suedia unei organizații neguvernamentale.

Starul muzicii electro a fost găsit decedat într-o cameră de hotel din Muscat, Oman, în timpul unei vacanțe pe care o programase în luna aprilie 2018. Avicii s-a sinucis, secționându-și venele cu un ciob de sticlă, scriaTMZ anul trecut.

FULLSCREEN
Familia lui DJ Avicii a luat o decizie de apreciat la aproape un an de la moartea muzicianului
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO