Fan Bingbing, actrița din China dată dispărută, rupe tăcerea. Ce i s-a întâmplat

Fan Bingbing, actrița din China dată dispărută, rupe tăcerea. Ce i s-a întâmplat
Citeste mai mult despre: Fan BingBing, disparuta,
Data publicarii: 03 Octombrie 2018
Data actualizare: 03 Octombrie 2018
Au trecut trei luni de când cea mai apreciată actriță din China, Fan Bingbing, nu a mai fost văzută în public.

Recent, actrița a rupt tăcerea și a răspuns zvonurilor conform cărora aceasta a fost amendată cu aproape 130 milioane de dolari pentru evaziune fiscală.

Citește și. Cine este tanara care le-a depasit pe Charlize Theron si Mila Kunis in topul celor mai bine platite actrite din lume

Conform New York Times, autoritățile au amendat-o pe Bingbing cu aproximativ 70 de milioane de dolari pentru taxe neplătite, în această sumă fiind incluse și penalitățile. De asemenea, aceasta datorează statului alte 60 de milioane de dolari pentru impozite din trecut. Oricum, publicația menționează că Bingbing ar putea scăpa de acuzații dacă plătește întreaga sumă datorată.

După ce vestea a început să se răspândească, Bingbing a postat o declarație pe Weibo. Aceasta spune că se simte ”rușinată” pentru că a comis evaziune fiscală în urma încasărilor de la filmul Unbreakable Spirit și alte proiecte, având parte de contracte de tipul yin-yang”. Un contract ”yin-yang” se referă la situația când un actor semnează două contracte pentru același job: unul include suma pe care o primește efectiv, iar celălalt specifică o sumă mult mai mică, fiind prezentat fiscului, în vederea plătirii unor taxe mai mici.

Acum, Bingbing spune că acceptă să plătească amenda și tot ceea ce datorează statului.

Astăzi, sunt complet îngrozită de greșeala pe care am făcut-o”, într-o declarație obținută de Hollywood Reporter.”Mi-am dezamăgit țara care m-a crescut, am dezamăgit societatea care a avut încredere în mine, am dezamăgit fanii care m-au iubit. Îmi ofer scuzele mele sincere încă o dată! Cer tuturor iertare”.

Totuși, actrița nu a menționat ce s-a întâmplat în cele trei luni de când a dispărut din lumina reflectoarelor, aceasta fiind zărită pentru ultima oară în public pe 1 iulie. 

Fan Bingbing se află, de câțiva ani buni, în topul Forbes al celor mai bogați actori din lume. Conform acestei publicații, în 2017, aceasta a câștigat 17 milioane de dolari. Pe lângă cariera de actriță, Fan Bingbing este, de asemenea, designer de modă, supermodel, și, mai ales, un important producător de film, deținând propriile studiouri.  

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies