Fanii Green Day din Marea Britanie vor ca melodia "American Idiot" sa ajunga locul 1 in topuri pana la vizita lui Trump

Fanii Green Day din Marea Britanie vor ca melodia American Idiot sa ajunga locul 1 in topuri pana la vizita lui Trump
Data publicarii: 01 Mai 2018
Data actualizare: 01 Mai 2018
Fanii Green Day din Marea Britanie incearca sa faca melodia "American Idiot" sa ajunga pe locul 1 in topuri, inainte de vizita presedintelui Donald Trump in tara, pe 13 iulie. 

La inceputul acestei saptamani a fost anuntat ca Trump va sosi in Marea Britanie pe 13 iulie. 

Un fan Green Day a postat pe Facebook un mesaj in care ii anunta pe toti oamenii sa cumpere piesa "American Idiot", pentru a-i putea trimite un mesaj liderului american atunci cand aterizeaza pe tarmurile britanice. 

"Avem o intalnire, vineri, 13 iulie..Daca toti cumparam melodia "American Idiot" de la Green Day, melodia va fi pe locul 1 chiar in ziua in care Trump va ajunge in Marea Britanie. Hai s-o facem!"

Pana acum, postul care a fost publicat pe Facebook, a atras peste 15,000 actiuni, conform AltPress. Este destul de simpla incercarea ca melodia sa ajunga numarul 1 in topurile din Marea Britanie. 

Green Day sunt renumiti pentru concertele lor anti-Trump. Billie Joe Saunders si-a prezentat anterior sprijinul pentru campanie pe Instagram, dar recent a eliminat postul. 

Albumul "American Idior" spune povestea lui Jesus of Suburbia, un anti-erou american de clasa inferioara. Albumul si povestea pe care o transmit, vorbeste despre deziluzia si furia fata de stat si politicieni. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies