Fanii seriei Urzeala tronurilor vor refacerea sezonului 8. „Serialul merită un final care să aibă sens”

Fanii seriei Urzeala tronurilor vor refacerea sezonului 8. Serialul merită un final care să aibă sens
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Mai 2019
Data actualizare: 16 Mai 2019
Aproape 330.000 de fani ai serialului Urzeala tronurilor au semnat o petiție online în care au cerut un alt final pentru sezonul 8.

Scenariștii sezonului 8 au fost făcuți „incompetenți” de fanii serialului, care au inițiat o petiție onlline în care cer refacerea în totalitate a sezonului final. Circa 330.000 de oameni au semnat petiția, arătând că sezonul 8 al serialului i-a dezamăgit profund.

„David Benioff și D.B. weiss s-au dovedit teribil de incompetenți când nu au materie primă (cărțile) pe care să se bazeze. Serialul merită un final care să aibă sens”, se arată în cuprinsul petiției online.

Fanii serialului Urzeala tronurilor au fost cel mai dezamăgiți de episodul 5 al sezonului 8, în care Daenerys Targaryen distruge Debarcaderul Regelui, chiar dacă acesta capitulase.

FOTO: captură video HBO

Mulți nu au înțeles accesele de „nebunie” ale Mamei Dragonilor, personaj care s-a transformat dramatic în ultimul sezon, devenind total dezagreabil.

Citește și: The Simpsons au făcut-o din nou. Finalul serialului Urzeala tronurilor, prezis cu doi ani înainte

În ciuda protestului din mediul online, episodul 5 din sezonul 8, penultimul al serialului, a fost cel mai vizionat de până acum. Ultimul episod, al șaselea, va pune punct unei aventuri care a început în aprilie 2011. Cei mai înfocați fani ai serialului au găsit câteva posibile finaluri. Vezi AICI care sunt acestea.

Cu doar o săptămână înainte de finalul serialului, creatorii săi au anunțat lansarea trailerului unui documnetar de două ore. Acesta va spune cum a fost creat sezonul 8. 

The Last Watch va prezenta imagini încă nepublicate din culisele serialului și mărturiile emoționante ale actorilor.

„E greu de acceptat că nu mă voi mai întoarce (în serial – n.n.). E cel mai bun lucru pe care l-am făcut”, dezvăluie în documentar actorul Rory McCann, care joacă rolul Sandor Clegane (Câinele) în seria Urzeala tronurilor.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies