• PRO TV
  • Fata actorului Kevin Bacon, desemnata Miss Golden Globe 2014

Fata actorului Kevin Bacon, desemnata Miss Golden Globe 2014

Fata actorului Kevin Bacon, desemnata Miss Golden Globe 2014

Sosie Bacon, fiica actorilor Kevin Bacon si Kyra Sedgwick, a fost desemnata Miss Golden Globe 2014 de reprezentantii Asociatiei presei straine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association / HFPA).

Sosie Bacon, in varsta de 21 de ani, a lucrat in film si televiziune alaturi de parintii sai si a debutat in lungmetrajul "Loverboy" din 2005, regizat chiar de tatal ei. Sosie a jucat si alaturi de mama ei, in filmul "The Closer", in care a interpretat rolul unei nepoate a personajului jucat de Kyra Sedgwick, informeaza site-ul revistei People, citat de Mediafax.



"Asa cum stim, provine dintr-o familie foarte talentata si aceasta numire ne aduce cu un grad de rudenie mai aproape de Kevin Bacon", a declarat Theo Kingma, presedintele HPFA, in gluma, referindu-se la un joc celebru la Hollywood, "Six Degrees of Kevin Bacon", ce determina gradul de "inrudire" cinematografica dintre starul american si orice alt actor de pe planeta.

Anuntul a fost facut la o petrecere organizata la Hollywood de revista InStyle.



Acest titlu anual este acordat in mod traditional fiicelor (sau, mai rar, fiilor) unor celebritati, iar principala indatorire a laureatului este de a contribui la inmanarea trofeelor in timpul galei Globurilor de Aur. Printre laureatele din anii precedenti se numara Melanie Griffith si fiica ei cu actorul Don Johnson, Dakota Johnson, Laura Dern si Freddie Prinze Jr. sau fiica lui Bruce Willis cu Demi Moore, Rumer Willis. In 2012, fiul actorului Michael J. Fox, Sam, in varsta de 24 de ani, a fost desemnat Mister Golden Globe.

Nominalizarile la Globurile de Aur vor fi anuntate pe 12 decembrie. Cea de-a 71-a gala a Globurilor de Aur va avea loc pe 12 ianuarie la Los Angeles.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni