Fata rea din Avatar, Michelle Rodriguez, e o neastâmpărată și în viața de zi cu zi

Fata rea din Avatar, Michelle Rodriguez, e o neastâmpărată și în viața de zi cu zi
Citeste mai mult despre: Avatar, Letty Ortiz, Michelle Rodriguez,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 18 Februarie 2019
Michelle Rodriguez (40 de ani) a fost făcută pentru rolurile de bad girl. Cei care o cunosc mai bine ar putea spune că viața ei tumultuoasă a jucat un rol major în parcursul ei actoricesc.

Michelle Rodriguez e Trudy Chacon în Avatar, monumentala producție de Oscar a lui James Cameron din anul 2009. La momentul respectiv, Avatar a devenit cel mai mare film în care a jucat actrița americană cu origini dominicane și portoricane. De-a lungul carierei a jucat mai mereu roluri de fată rea, iar cei care i-au urmărit activitatea și-o amintesc din Girlfight și seria Furios și iute

Michelle, care și-a făcut debutul actoricesc cu rolul unei tinere boxer (Girlfight) a fost un copil-problemă, iar până la 30 de ani fusese deja implicată în mai multe scandaluri care au necesitat intervenția poliției și a instanțelor de judecată.

 

Voia să fie scenaristă...

...dar nu s-a prea ținut de școală. A fost exmatriculată de cinci ori de la cinci școli diferite și a renunțat la liceu la vârsta de 16 ani. Și-a terminat studiile mult mai târziu și nu se gândea nicio clipă să devină actriță. În copilărie nu i s-a îngăduit să se uite la filme, dar, după două tentative în a urma o carieră de scenarist, a ajus să dea probe pentru Girlfight și seria Furios și iute. Și, guess what, le-a luat din prima.

Imediat ce a fost acceptată în primul ei rol (anul 2000), a început să meargă la sală, ca să tragă de fiare, și să ia lecții de actorie. Girlfight nu a fost cine știe ce succes, însă Michelle Rodriguez a impresionat în primul film din seria Furios și iute, unde o interpreta pe Letty Ortiz. Succesul peliculei a adus-o în lumina reflectoarelor și în atenția presei, astfel lumea întreagă a început să o cunoască mai bine pe „furioasa” Michelle Robriguez.

În 2002, actrița a fost arestată după ce și-a bătut colega de apartament, însă a scăpat de tribunal după ce victima agresiunii sale a refuzat să deschidă proces. Un an mai târziu, Rodriguez a fost judecată pentru opt abateri de la regulile de circulație, inclusiv pentru părăsirea locului unui accident și conducerea unui autovehicul în stare de ebrietate. În 2004, actrița a petrecut 48 de ore la închisoare, fiind condamnată pentru trei din cele opt acuzații. Totodată, ea a executat muncă în folosul comunității la morga a două spitale din New York și s-a obligat să urmeze un program de tratare a dependenței de alcool.

În 2005, Michelle filma pentru serialul Lost în Hawaii, perioadă în care a ajuns în atenția poliției de mai multe ori, pentru viteză excesivă. Ea a fost arestată în decembrie 2005 pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. Și-a recunoscut vina și a fost amendată cu 500 de dolari și a petrecut 60 zile în închisoare, ca urmare a faptului că a recidivat. În 2007, actrița a lovit din nou și a fost condamnată la 180 de zile de închisoare, din care a executat efectiv doar 18 zile.

A avut o relație cu Vin Diesel

Jucând rolul de iubită a lui Dominic Toretto (Vin Diesel) în seria Furios și iute, Michelle Robriguez s-a apropiat de actorul american și în viața de zi cu zi. Cei doi au avut o relație de scurtă durată, ca mai toate relațiile ei amoroase.

Citește și: „VIn Diesel voia copii cu mine”. Cine spune asta

În 2014 a dezvăluit că e bisexuală și că deplânge reticența cu care e privită comunitatea LGBT. De-a lungul timpului a avut relații cu actorul francez Olivier Martinez, cu actorul american Zac Efron și cu modelul englez Cara Delevingne.

FULLSCREEN
Fata rea din Avatar, Michelle Rodriguez, e o neastâmpărată și în viața de zi cu zi
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO