Febra cutiilor roșii, lansată de un designer român necunoscut, ar fi cuprins întreaga țară. Se vorbește de un nou trend

Febra cutiilor roșii, lansată de un designer român necunoscut, ar fi cuprins întreaga țară. Se vorbește de un nou trend
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 19 Noiembrie 2022
Data actualizare: 19 Noiembrie 2022
Vedetele dau ora exactă în modă pe întreg globul. Nu și în România, unde un designer total necunoscut chiar și în orașul de baștină ar fi lansat un nou trend. Se zvonește că niște cutii roșii au devenit obiecte nelipsite din viața a mii de români. Cum s-a ajuns aici.

Designerul Fane era total necunoscut pentru industria fashion din România, însă creatorul de modă din Dej a ajuns vedetă peste noapte după ce ar fi inventat un accesoriu vestimentar revoluționar, potrivit cu orice ținută, indiferent de anotimp. 

Tânărul designer, în vârstă de 31 de ani, ar fi dat lovitura la Săptămâna Modei de la Dej odată cu lansarea cutiei roșii pe post de pălărie.

Fiindcă iarna bate la ușă, designerul vestimentar a pregătit și varianta pentru sezonul rece: cutia roșie pe post de căciulă cu căptușeală fleece sau de căciulă cu urechi, de inspirație rusească. Designerul român a dezvăluit unde a găsit inspirație pentru creațiile lui.

Când eram mic, n-aveam pălărie. Toată viața mi-am dorit să am una, dar ai mei nu-și permiteau. Această nevoie m-a împins de la spate să creez ceva cu adevărat revoluționar, ceva la care nu se mai gândise nimeni. Așa a apărut pălăria sub formă de cutie de depozitare. Culoarea mea preferată este roșu, așa că primele modele, 24 la număr, sunt toate roșii”, a dezvăluit Fane.

Surse din anturajul său spun că tânărul designer ar fi fost contactat deja de o importantă casă de modă din Europa, care i-ar fi cerut să producă vestitele sale cutii roșii sub brandul său de lux. Românul ar fi refuzat propunerea, motivând că are de gând să facă din cutiile sale un produs de masă, accesibil tuturor și la orice ocazie.

De exemplu, în cadrul unui proiect-pilot, zece bărbați care plănuiau să-și ceară iubitele în căsătorie ar fi renunțat la clasicul inel de logodnă în favoarea cutiilor roșii dăruite de designerul român. Se spune că niciunul dintre ei nu a fost informat în legătură cu conținutul cutiilor, însă toți ar fi acceptat să le dăruiască partenerelor lor. 

Acum mai rămâne ca ele să spună DA, uimite și fericite din cale afară. O fotografie trimisă pe adresa redacției, realizată cel mai probabil în timpul unei îngenuncheri ritualice, surprinde gestul umil al unui tânăr care speră să-și impresioneze iubita cu un... ceva, al cărui conținut nu-l cunoaște.

Promitem să revenim cu amănunte în momentul în care domnișoarele cerute în căsătorie își vor deschide cutiile de logodnă. 

Ce efect au avut cererile în căsătorie fără inel de logodnă ne putem da seama dintr-un raport venit pe surse de la Constanța. 

Vineri, salvamarii de pe Litoralul românesc ar fi scos din apele Mării Negre o cutie roșie misterioasă pe care era scrisă cifra 7. Ei ar fi adus la mal obiectul ciudat și ar fi chemat un echipaj de poliție pentru a preda neobișnuitul pachet recuperat din mare.

„Este cea mai ciudată descoperire din acest an a salvamarilor constănțeni, după mina marină recuperată la începutul lunii mai din zona de vărsare a canalului Sulina. Cutia roșie misterioasă a fost predată poliției, în custodia căreia va rămâne până când o va revendica cineva. 

Nimeni nu știe ce conține, însă în urma efectuării unui test cu raze Gamma s-a ajuns la concluzia că nu prezintă niciun pericol. Totuși, e puțin probabil să fie revendicată de cineva și se zvonește că obiectul ar fi la originea separării zgomotoase a doi tineri din Cernavodă care, cu doar o săptămână înainte, plănuiseră să se căsătorească”, a declarat o sursă de la fața locului, care a dorit să rămână anonimă.

Disclaimer: Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Dacă vreți să aflați care-i faza cu aceste cutii roșii... accesați această pagină de Instagram!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies