Feli lansează „Tu, Poezie”, o piesă despre dragostea de sine necesară fiecărei femei

Feli lansează Tu, Poezie , o piesă despre dragostea de sine necesară fiecărei femei
Citeste mai mult despre: Feli,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 09 Martie 2023
Data actualizare: 09 Martie 2023
Feli lansează, ca un cadou muzical de 8 martie, „Tu, Poezie” - o piesă-îndemn pentru toate femeile din lume de a nu uita de sufletul lor, de puterea de regenerare pe care o au și de iubirea pe care ar trebui să și-o poarte înainte de orice pentru a le fi bine întreg Universul. 

„Pentru muza mea, femeia, am scris o piesă care să ne aducă aminte nouă, tuturor femeilor, că mai presus de orice iubire e iubirea de sine. Când toate iubirile trec, să nu uiți niciodată că dragostea față de tine rămâne”, spune cu tărie, dar și cu fragilitate artistică Feli, pentru care viața, cu toate emoțiile ei, este sursă inepuizabilă de inspirație. 

„Tu poezie, eu poetă, Iubirea noastră-i de pe altă planetă” sunt versuri din refrenul menit să împuternicească atât iubirea, cu toate valorile ei, cât și femeia care, după dezamăgiri și suferință, are puterea de a renaște și a se reîndrăgosti. 

Co-producție HaHaHa Production și CatMusic, cu versurile scrise exclusiv de Feli (Felicia Donose), muzica semnată de Feli (Felicia Donose) și Gabriel Stănoiu, Răzvan Șofronescu care semnează și producția muzicală, „Tu, Poezie” este o declarație de dragoste a artistei Feli față de iubire, dar și față vitala iubirea de sine a femeilor. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!