Felix Baumgartner, foarte mândru de noul show al Mihaelei Rădulescu

Felix Baumgartner, foarte mândru de noul show al Mihaelei Rădulescu
Citeste mai mult despre: Mihaela Radulescu, Felix Baumgartner, ferma,
Data: 25 Ianuarie 2019
Reality-show-ul de pe Pro TV se va schimba la 180 de grade în noul sezon. 

„Ferma" începe marți, 29 ianuarie, la ora 21:30, iar Mihaela Rădulescu va fi secondată de Cristian Bogzan, care are o experiență militară extinsă și e specializat în tehnici de supraviețuire în condiții extreme. 

„Formatul acestei emisiuni e schimbat în multe privințe, nu doar ca locație. Mi-a plăcut tot ce am auzit despre noul început al Fermei și m-a atras... dificultatea proiectului. E cu totul altceva decât tot ce am făcut până acum și asta a contat enorm pentru mine. Las acasă rochii și pantofi cu toc și trec la haine groase, bocanci și... căciuli, dar cu stil. 

Ma înham la proiectul ăsta cu toată energia mea bună, cu toată ambiția de a descurca ițele situațiilor tensionate, cu toată înțelegerea pentru cei care vor trece prin momente grele. E un reality show care pune la încercare limite, conturează neputințe, temeri, dar luminează și reușite, ambiții neexersate până acum... E al naibii de interesant să urmărești evoluția concurenților în 3 luni de... tabără de muncă, ieșiți total din zona lor de confort sau chiar de competență. Va fi și vesel, și trist, și tensionat, și emoționant... Ca în viața reală, a oricăruia dintre noi.", a spus Mihaela Rădulescu într-un interviu exclusiv pentru PRO TV.

Vezi și:

Și iubitul vedetei PRO TV, Felix Baumgartner, e foarte mândru de noua realizare profesională a Mihaelei și și-a felicitat iubita inclusiv pe Instagram.

„Aruncați un ochi la iubita mea muncitoare. Acesta e noul ei show TV din România. Sunt mândru de fata mea.", a scris Felix deasupra filmulețului pe care l-a publicat pe Instagram.

FULLSCREEN
Felix Baumgartner, foarte mândru de noul show al Mihaelei Rădulescu
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO