Natalie Massenet imbraca intreaga lume. Afla cum a facut 350 de miliane de lire cu un site de shopping

Natalie Massenet imbraca intreaga lume. Afla cum a facut 350 de miliane de lire cu un site de shopping
Citeste mai mult despre: Natalie Massenet, perfecte.ro, shopping, site,
Data: 12 Iunie 2011
Natalie Massenet este femeia care a dus magazinele de lux la tastaturile femeilor din intreaga lume. Visa sa fie editor la o revista de moda, insa a ajuns fondatoarea celui mai de succes site de shopping din lume, Net-a-Porter. Dintr-o investitie de 1,5 milioane de lire, Natalie a reusit sa faca 350 de milioane! Si nu se opreste aici! Afla povestea femeii care a reusit sa duca luxul acolo unde nimeni nu se astepta: pe internet!

Cum si-a inceput cariera Natalie si-a inceput cariera la revista „Women’s Wear Daily”, din America, iar in 1997 l-a cunoscut pe bancherul Arnaud Massener, cu care s-a si casatorit. S-a mutat apoi in Londra, iar la 33 de ani lucra la publicatia „Tatler”, unde era asistenta Isabellei Blow.

Pe atunci se ocupa de pictorialele de fashion, iar ideea unui business axat pe shopping online i-a venit in momentul in care cititoarele sunau la redactie pentru a intreba de unde isi pot cumpara hainele pe care le vad in revista.  Natalie si Arnaud Massener de aici, pana la a pune pe picioare cel mai de succes site de shopping din lume nu a fost decat un pas! Era insarcinata cu primul copil cand a inceput aceasta afacere, dar asta nu a impiedicat-o sa isi faca planuri de viitor.

A incercat sa gaseasca finantare pentru proiectul ei, insa nimeni nu i-a oferit credibilitate. Sotul ei a fost singurul care a crezut in ea si a ajutat-o sa gaseasca 1,2 milioane de lire pentru capitalul social si investitia de inceput. Si-a inceput business-ul in bucataria din apartamentul ei din Chelsea, impreuna cu doar doi angajati.

"Am imprumutat de la sotul meu un laptop care abia mai mergea, am intrat pe net si nu am mai iesit :)”, a declarat Natalie.

„Nu mi-a venti sa cred ca e posibil sa stai in apartamentul tau din Londra, sa dai click pe o jacheta Victorian din Wisconsin, iar cineva de acolo sa ti-o trimita”, a adaugat ea. De la 2 angajati, la 1000! Succesul venit in 2004, odata cu castigarea titlului de cel mai bun magazin, la British Fashion Awards, iar acum, cei doi angajati au devenit 1000, impartiti intre Londra si New York. Iar micuta bucatarie s-a transformat si ea intr-un sediu imens, cu pereti din sticla si cu multe calculatoare si cutii negre, elegante, in loc de standere cu haine. Ca locatie, a ales cel mai cunoscut mall din Londra. „Imi place ideea de a avea la un loc magazinele clasice, alaturi de cele online”, spune Natalie.

Intra pe www.perfecte.ro si citeste incredibila poveste a uneia dintre cele mai bogate femei de afaceri
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO