"Femeia-Barbie", topless acum si pe cand avea doar 17 ani. Care varianta arata mai bine, cea naturala sau cea "tunata"? FOTO

Femeia-Barbie , topless acum si pe cand avea doar 17 ani. Care varianta arata mai bine, cea naturala sau cea  tunata ? FOTO
Data: 16 Aprilie 2014
Desi declara ca nu este adepta fotografiilor nud, Valeria Lukyanova, tanara din Ucraina devenita vedeta internationala sub numele de "femeia-Barbie", nu se sfieste sa renunte la sutien in pictoriale.

Se pare ca Valeria Lukyanova era dornica de afirmare inca de pe vremea cand era minora si trupul sau nu cunoscuse inca placerile chirurgiei estetice.

La numai 17 ani, a renuntat la inhibitii si a pozat topless, iar acum imaginea a devenit publica. Nu a fost furata de vreun hacker, ci insasi protagonista a inceput sa se laude cu ea pe retelele de socializare.

Recent, Valeria a reeditat experienta unui pictorial topless. Chiar daca formele sale atent sculptate de chirurgi sunt mai mult acoperite, se poate vedea cat de mult s-a schimbat corpul tinerei, acum in varsta de 28 de ani.

FULLSCREEN
"Femeia-Barbie", topless acum si pe cand avea doar 17 ani. Care varianta arata mai bine? FOTO
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO