Femeia care își vindea „vânturile” la borcan s-a reprofilat și a intrat în afaceri cu lumânări

Femeia care își vindea vânturile la borcan s-a reprofilat și a intrat în afaceri cu lumânări
Stephanie Matto speră să devină milionară. FOTO: @stepankamatto
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 27 Ianuarie 2022
Data actualizare: 27 Ianuarie 2022
O afacere bună nu trebuie să moară cu una cu două. Stephanie Matto, femeia de 31 de ai care și-a vândut „vânturile” pe internet cu 1.000 de dolari borcanul, face bani acum din lumânări parfumate.

Dieta pe bază de fasole, ouă și proteine, necesară pentru a-i stimula „producția” de gaze intestinale, a băgat-o în spital. Stephanie Matto a fost sfătuită să renunțe la afacerea ei neobișnuită, pentru a-și proteja sănătatea. 

Însă, femeia din Connecticut nu a putut abandona definitiv o afacere care i-a adus până acum 200.000 de dolari. Așa că a început să producă lumânări parfumate, în care a pus scorțișoară, nucșoară, condimente picante și ingredientul secret – gazele sale intestinale.

După ce era să-mi pierd viața în urma unei balonări extreme, fanii mei au fost distruși fiindcă nu mai puteau să-mi cumpere vânturile la borcan cu 1.000 de dolari”, a scris femeia pe TikTok, prezentându-și noul produs pe bază de gaze intestinale – lumânarea parfumată Stephanie Matto.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Cei care vor să aibă un astfel de miros în casă trebuie să plătească 49,95 de dolari pentru o lumânare, preț redus de la 99,95 $.

Lumânările sunt inspirate de vânturile mele, așa că au o aromă plăcută, condimentată, aproape de sezon”, a mai spus femeia.

Stephanie Matto a câștigat alte 130.000 de dolari din lansarea unei colecții de NFT-uri. Piesele de artă digital au devenit extrem de populare în mediul online după ce femeia a ajuns în centrul atenției.

Fotografii: @stepankamatto

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies