Femeia care si-a facut 18 operatii estetice pentru a se transforma intr-un personaj de desene animate. Cum arata acum

Femeia care si-a facut 18 operatii estetice pentru a se transforma intr-un personaj de desene animate. Cum arata acum
Data publicarii: 30 Iulie 2016
Data actualizare: 30 Iulie 2016
Din dorinta de a-si atinge marele vis, acela de a arata ca un personaj de desene animte, modelul suedez Pixee Fox a trecut prin multe operatii. Obiectivul final? Acela de a fi o Jessica Rabbit in carne si oase.

Invitata la emisiunea "Botched" - un show american in care dependentii de chirurgie plastica vor solutii pentru esecurile anumitor interventii anterioare - Pixee a vorbit despre pasii pe care i-a facut pentru a deveni un personaj de desene animate in dimensiuni reale.

Femeia si-a supus corpul la nici mai mult, nici mai putin de 18 operatii estetice! Prima schimbare pe care a facut-o a fost la nivelul nasului. Au urmat apoi marirea sanilor cu un implant urias de silicon, schimbarea culorii ochilor, marirea posteriorului, ridicarea sprancenelor, marirea buzelor prin injectare cu botox si realizarea unor injectii in pometi.

Cea mai ciudata si dureroasa interventie chirurgicala a fost insa atunci cand a decis sa isi scoata sase coaste pentru a avea o talie de 35 de cm. Inlaturarea o expune pe Pixee unui risc imens deoarece, in cazul unui accident, este foarte posibil sa moara, organele ei nemaifiind protejate. Astfel, fara coaste, impactul asupra lor nu va putea fi atenuat.

Citeste mai multe si vezi imaginile aici!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies