Femeia careia i s-a spus ca e prea grasa ca sa devina model are un sot superb. Cum arata barbatul

Femeia careia i s-a spus ca e prea grasa ca sa devina model are un sot superb. Cum arata barbatul
Data: 22 Noiembrie 2017
Nimeni nu i-a dat niciodata prea mari sanse de a deveni model din cauza grautatii sale. Acum e foarte cautata de brand-uri mari si isi traieste visul.

Lui Tess Holliday i s-a spus ca e prea grasa pentru a deveni model. Acest lucru nu a descurajat-o pe tanara de 32 de ani, care nu a lasat greutatea sa reprezinte un obstacol in niciun aspect al vietii ei.

Tess nu e implinita doar pe plan profesional, ci are si o casnicie fericita cu un barbat obisnuit. Acesta o sprijina in cariera si ii ia apararea in fata criticilor care au mereu ceva de comentat pe seama felului in care arata.

"Pentru mine, nu exista femeie mai sexy decat sotia mea: ii iubesc coapsele, posteriorul, formele generoase. Poate ca felul in care arata nu o va aduce niciodata pe coperta revistei Cosmopolitan, dar ea va avea mereu un loc special in inima si in sufletul meu", a scris Robbie, pe care multi il considera un erou fiindca se iubeste cu o supraponderala.

"Nu ii mai considerati eroi pe barbatii care iubesc grasute. Nu fac nimic special! Omeni suntem cu totii", a spus si Tess, care e o aparatoare infocata a oamenilor de toate formele si marimile.

FULLSCREEN
Femeia careia i s-a spus ca e prea grasa ca sa devina model are un sot superb, Cum arata barbatul
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO