Femeia de care Nicolas Cage a divorțat după 4 zile face dezvăluri: ”M-a umilit în public”

Femeia de care Nicolas Cage a divorțat după 4 zile face dezvăluri: M-a umilit în public
Citeste mai mult despre: Nicolas Cage, divort, fosta sotie,
Data publicarii: 30 Mai 2019
Data actualizare: 30 Mai 2019
Recent, Nicolas Cage s-a căsătorit cu Erika Koike, o femeie cu 21 de ani mai tânără decât el, doar pentru a anula nunta patru zile mai târziu.

Nicolas Cage și Erika Koike s-au căsătorit recent dar, la doar patru zile, actorul de 55 de ani a cerut anularea nunții sau chiar divorțul, în cazul în care anularea nu era posibilă.

Citește și: Nicolas Cage le plătește pensie alimentară nepoților săi, Sorin și Lucian

Acum, fosta soție a lui Nicolas Cage, Erika Koike (34 de ani), a vorbit despre despărțirea lor. 

Erika a fost fotografiată alături de un alt bărbat la două luni după nunta din Las Vegas cu actorul. ”Sunt liberă să fac orice doresc. Nic a făcut ceea ce a făcut, nu ne vom mai împăca niciodată”, a spus ea. ”Nic ar fi putut să vină și să vorbească cu mine, nu să mă umilească în public. Sunt jignită și m-am simțit tratată incorect, este nedrept, dar cazul este încheiat și avocatul meu nu mă lasă să vorbesc până când totul se va finaliza”.

Koike mărturisește că Nicolas Cage a încercat să se împace cu ea la 12 zile după ce a depus cererea de anulare a căsniciei, însă ea a refuzat să mai fie cu el. 

În luna martie, Nicolas Cage a cerut anularea nunții cu Erika Koike, pretinzând că în momentul în care a obținut licența de căsătorie era prea beat pentru a înțelege ce face.

Într-un clip video obținut de The Daily Mail, Cage și Koike se află într-un birou din Las Vagas, iar Cage mormăie: ”Are un iubit care este dealer de droguri. Nu fac asta”. Koike poate fi auzită spunând: ”Nu ți-am cerut niciodată să faci asta”.

Foto: Getty, Profimediaimages.ro

Vezi și: Cei mai cunoscuți bărbați divorțați


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies