Femeile de serviciu care fac curat în case fără haine pe ele pentru a se proteja de coronavirus

Femeile de serviciu care fac curat în case fără haine pe ele pentru a se proteja de coronavirus
Nikki Belton strânge roadele unei afaceri lansate într-o perioadă nesigură. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data: 30 Septembrie 2020
Trebuie să vezi ca să crezi, iar mulți britanici au făcut întocmai și nu regretă deloc. În Marea Britanie, o afacere prosperă în plină pandemie și nimic nu pare a-i putea opri ascensiunea.

The Naked Cleaning Company este un serviciu de curățătorie atipic lansat la începutul anului de britanica Nikki Belton. Femeile care lucrează aici fac curățenie la domiciliu doar în costume de baie sau fără haine pe ele. Singurele piese vestimentare obligatorii sunt masca de protecție și mănușile de cauciuc, care le protejează de infecția cu coronavirus, dar și manichiura prețioasă.

Cred că misiunea noastră este mai importantă ca niciodată, având în vedere situația actuală, iar afacerea merge foarte bine, cererea de femei de serviciu dezbrăcate fiind în continuă creștere”, spune Nikki Belton pentru mirror.co.uk.

Tânăra de 34 de ani spune că a deschis afacerea la începutul anului, dar a fost nevoită să-și întrerupă activitatea când populația a fost consemnată la domiciliu. Când restricțiile s-au ridicat, comezile au curs în valuri. Nikki și-a propus să ofere servicii de curățenie la domiciliu cum nu mai oferă alte firme de profil.

Fetele care lucrează pentru ea sunt plătite cu ora, iar pentru 75 de lire sterline (82 de euro) pe oră ele fac curat doar în slip, topless. Pentru 95 de lire (104 euro) pe oră, fetele sunt dezbrăcate complet. În acest fel, spune Nikki, se elimină orice risc de contaminare cu noul coronavirus.

Nikki Belton lucrează cot la cot cu angajatele ei. FOTO: Profimediaimages.ro

Ca și în ale industrii pentru adulți, clienții se pot uita la femeile de curățenie, dar nu le pot atinge ori fotografia/filma.

Clienții ne-au spus că e drăguț să vadă o față veselă din nou, mai ales cei care au fost singuri cu lunile în carantină”, a mai spus patroana de curățătorie, care pune deseori mâna pe mop și muncește cot la cot cu angajatele ei.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Shutterstock

Vezi și VIDEO: 

FULLSCREEN
Femeile der serviciu care fac curat în case fără haine pe ele pentru a se proteja de coronavirus
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies