Fenomen inexplicabil: Misterul cutiilor roșii

Fenomen inexplicabil: Misterul cutiilor roșii
Citeste mai mult despre: cutii rosii, fenomen inexplicabil, mister,
Data publicarii: 17 Noiembrie 2022
Data actualizare: 17 Noiembrie 2022
Se pare că o serie de cutii roșii misterioase au apărut din senin în mai multe locuri publice din România. Aceste obiecte enigmatice ar fi fost sesizate la Brașov, Iași, București și alte locuri din țară.

O cutie roșie misterioasă, de dimensiuni impresionante, tronează în vârful muntelui Tâmpa, la Brașov, deasupra numelui orașului. Joi, locuitorii municipiului ar fi anunțat apariția obiectului enigmatic. 

Mulți și-au sunat rudele și prietenii pentru a se convinge că văd bine. 

Eram în pauza de prânz și am ieșit să mănânc, cu un coleg, când am văzut minunea. La început am crezut că nu văd bine, m-am frecat la ochi de mai multe ori. Dar toți cei cu care eram la masă au confirmat că e aievea. Nevastă-mea îmi spune de ani buni că nu suntem singuri în Univers, dar n-am crezut-o până acum”, a declarat o sursă anonimă.

Obiectele misterioase ar fi fost sesizate și la Iași, pe Palatul Culturii, și în interiorul salinei Turda (județul Cluj). Se pare că vizitatorii ar fi crezut inițial că este un panou publicitar, plasat în subteran cu acordul administratorilor salinei, însă aceștia au fost la fel de bulversați de neașteptata apariție.

A apărut din senin. Am zis că e o hologramă, ceva, un afiș publicitar. Apoi am văzut cum se agită oamenii de ordine și am zis: stai așa, că nu-i a glumă!”, a dezvăluit un turist.

La Iași, se spune că oamenii ar fi început să înalțe cruci și rugi, la vederea cutiei de culoare roșie de pe acoperiș, iar clopotele bisericilor au bătut neîncetat toată dimineața de joi. 

Specialiștii de la București și din marile orașe ale țării nu s-au pronunțat încă pe marginea acestui subiect, dar există speculații că se va întruni o comisie de anchetă care să investigheze aparițiile misterioase. 

Cutiile semnalate până acum sunt numerotate 17 (Brașov), 16 (Iași) și 22 (Turda), ceea ce poate fi un semnal că mai sunt și altele.

Disclaimer: acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Dacă vreți să știți mai multe despre cutiile roșii misterioase, aruncați un ochi AICI!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies