Fetele de la Spice Girls refac trupa la zece ani după ce s-au despărțit definitiv. Ce planuri au

Fetele de la Spice Girls refac trupa la zece ani după ce s-au despărțit definitiv. Ce planuri au
Autor: Dan Brumar
Data: 05 Noiembrie 2018
Ce revenire! Mel B, Melanie C, Geri Horner și Emma Bunton se reunesc pentru a reforma defuncta Spice Girls și anunță că vor pleca în turneu. Din ecuație lipsește Victoria Beckham, care a anunțat că nu va face parte din proiectul muzical.

Grupul Spice Girls, care făcea furori în anii ‘90 în toată Europa și peste Ocean, se reunește la mai bine de zece ani de la desființare. Fetele au anunțat că vor continua proiectul muzical început în 1994 și vor cânta pe câteva stadioane din Marea Britanie. Din trupă nu va face parte Victoria Beckham (44 de ani), Posh Spice fiind mai interesară de cariera ei în lumea modei decât de scenă. Cu toate acestea, soția lui David Beckham va încasa o parte însemnată din câștigurile rezultate în urma concertelor și viitoarelor albume lansate, chiar dacă nu va participa la ele.


Conform The Sun, Victoria Beckham are cotă parte egală din profitul înregistrat de brandul Spice Girls, dar și din imaginea și drepturile muzicale ale trupei. Posh Spice a refuzat să se întoarcă la muzică, însă celelalte componente ale trupei Spice Girls sunt mai determinate ca niciodată să dea lovitura cu întoarcerea lor neașteptată. Cele patru au apărut în prima fotografie în noua formulă, realizată exclusiv pentru publicația britanică The Sun.

Citește și: Ce a făcut Victoria după ce David Beckham a umilit-o în public
 


Spice Girls, din 1994 în 2008

Victoria Beckham (Adams) a fondat trupa Spice Girls în 1994 împreună cu Melanie Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton și Geri Halliwell. Perioada lor de glorie a fost cuprinsă între 1994 și 2000, ani în care au lansat trei albume și au avut trei turnee internaționale. 

În 1998, trupa a fost recompensată cu premiile Favorite Pop Album, Favorite New Artist și Favorite New Group la American Music Awards. În același an, Geri Halliwell anunța că părăsește formația „din cauza diferențelor dintre noi”.

Anul 1998 a fost bogat în evenimente extramuzicale, care au determinat trupa să ia o pauză: Melanie Brown și Victoria Adams au anunțat că sunt însărcinate. Melanie – cu dansatorul Jimmy Gulzer, iar Victoria cu fotbalistul David Beckham. Cei doi s-au căsătorit la jumătatea anului 1999, după nașterea fiicei lor Brooklyn.

Fetele de la Spice Girls s-au întors în studioul de înregistrări în august 1999, iar în decembrie 2000 au anunțat că vor lua o pauză ca grup, pentru a se concentra pe cariere solo. După aproape șapte ani de carieră solo, Victoria Beckham și fostele colege de trupă au decis să refacă grupul în vara anului 2007. Cele patru au început un turneu mondial în decembrie 2007, pe care l-au întrerupt în 26 februarie 2008, după concertul susținut la Toronto (Canada). După acest concert, componentele trupei au anunțat că se despart definitiv

FULLSCREEN
Fetele de la Spice Girls refac trupa la zece ani după ce s-au despărțit definitiv. Ce planuri au
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO