Fetelor Kardashian le plac costumele intregi si ultra mulate, dar putini si-o inchipuiau pe "bunica" Kriss Jenner in asa ceva. Cum arata la 60 de ani in "catsuit"

Fetelor Kardashian le plac costumele intregi si ultra mulate, dar putini si-o inchipuiau pe bunica Kriss Jenner in asa ceva. Cum arata la 60 de ani in catsuit
Citeste mai mult despre: Kris Jenner, catsuit,
Data publicarii: 11 Iulie 2016
Data actualizare: 11 Iulie 2016
Care e cea mai pretuita "avere" a surorilor Kardashian? :) Corpurile lor, desigur! Kim&Co au ajuns celebre prin felul in care arata, asa ca nu ne mira ca toate hainele lor sunt menite sa le scoata in evidenta atuurile fizice. Care e piesa vestimentara comuna din garderoba tuturor? Catsuit - ul,   adica acel costum intreg care se muleaza pe corp.

Recunoastem, nu ne asteptam insa sa il regasim si in garderoba "bunicii" Jenner. Dar cum Kris nu este o bunica oarecare, isi permite la 60 de ani sa poarte cu mandrie un catsuit. Mama surorilor Kardashian/Jenner arata spectaculos la varsta ei, asa ca poate sa imbrace orice haine isi doreste.

La o privire mai atenta, putem observa ca multe dintre outfiturile sale seamana cu cele ale fiicelor ei adolescente, Kylie si Kendall :) Pe Kris o vedem adesea in fuste ultra scurte, rochite mini sau pantaloni de piele. 

Dupa esecul in mariajul cu Bruce Jenner (devenit intre timp femeie), Kris iubeste un barbat cu 25 de ani mai tanar decat ea.

Kris Jenner este creierul din spatelele tuturor afacerilor intreprinse de membrii familiei sale, emisiunile de reality-show, dar si celelalte proiecte fiind supervizate direct sau din umbra de aceasta.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies