Fetița cu fizic de culturist. Are doar 10 ani și se antrenează 30 de ore pe săptămână pentru a arăta așa

Fetița cu fizic de culturist. Are doar 10 ani și se antrenează 30 de ore pe săptămână pentru a arăta așa
Sursa FOTOȘ Instagram
Citeste mai mult despre: gimnasta, culturist, fitness, sport,
Data: 29 Mai 2020
La doar zece ani, Lyza Brooks Mosier are un fizic de invidiat. Micuța originară din Georgia, se antrenează cinci zile pe săptămână pentru a își menține tonusul. 

Mama Lyzei spune că micuța este extrem de determinată și lucrează în medie 30 de ore pe săptămână pentru ca abdomenul ei să fie unul de fier. 

Pasionată de gimnastică, pe întreaga durată a carantinei impuse din cauza pandemiei de Coronavirus, Lyza s-a trezit în fiecare dimineață, la ora 5:30, pentru a se antrena. Lyza a început să practice gimnastica la vârsta de patru ani, dar a descoperit apoi cat de mult ii place să se antreneze cu greutăți, iar acum practică ambele sporturi cu succes. 

"Lyza este extrem de determinată și își dorește să devină cea mai bună", a declarat mama fetiței conform Daily Mail. 

Fetița și-a descoperit pasiunea pentru fitness atunci când a participat la clasele mamei sale. A fost dragoste la prima vedere, iar rezultatele muncii ei sunt uimitoare. În ciuda faptului că este o adevărată sursă de inspirație pentru mulți copii și adulți, Lyza a avut parte și de numeroase critici venite din partea celor care îi urmaresc contul de Instagram. Au existat și voci care susțin că antrenamentele ei sunt exagerate, nepotrivite pentru un copil de doar zece ani. 

Mama sportivei spune că nu se implică în deciziile fiicei sale cu privire la antrenamentele pe care le practică. Micuța este capabilă să ia propriile decizii în acest sens. 

"Am patru copii, iar Lyza este cea care mă imploră să se antreneze. Sunt mândră de ea și aștept cu nerăbdare ca visul ei să devină realitate", a mai adăugat mama fetiței. Vezi și: Abi îl atacă pe Alex Velea din nou - Trending Review cu Daragiu - Episodul 31

FULLSCREEN
Fetița cu fizic de culturist. Are doar 10 ani și se antrenează 30 de ore pe săptămână pentru a arăta așa
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO