Fetita in varsta de 7 ani a unor supervedete va primi nu mai putin de 2,3 milioane de dolari pentru a promova o linie vestimentara

Fetita in varsta de 7 ani a unor supervedete va primi nu mai putin de 2,3 milioane de dolari pentru a promova o linie vestimentara
Citeste mai mult despre: Suri Cruise, Katie Holmes, Tom Cruise,
Data: 10 Mai 2013
Suri Cruise, fiica in varsta de sapte ani a actorilor Tom Cruise si Katie Holmes, a semnat un contract in valoare de 1,5 milioane de lire sterline (2,3 milioane de dolari) pentru a-si lansa propria linie vestimentara.

"Suri are doar sapte ani, dar este deja incredibil de mult interesata de moda si de haine. A avut parte de un an foarte dificil, insa s-a adaptat uimitor de bine la noua ei viata in New York, iar, la toamna, va urma cursurile unei scoli obisnuite", a declarat o sursa citata de tabloidul britanic The Sun.

"Moda este un hobby dragut pentru ea si cu siguranta nu va pune stapanire pe viata ei. Cele mai multe dintre fetite viseaza sa poata sa isi croiasca propriile haine, iar acum, desenele ei vor deveni realitate", a adaugat aceeasi sursa.

Noua linie vestimentara - care se va numi "Suri" - va fi lansata in toamna acestui an la New York si, daca va avea succes, va fi comercializata pe intregul teritoriu american incepand de anul viitor.

Katie Holmes, in varsta de 34 de ani, a avut initial ideea ca Suri sa aiba propriul blog fashion, dar apoi a extins acest concept, dupa ce fiica a inceput sa ii vorbeasca despre pasiunea ei pentru designul vestimentar.

Anterior, presa americana afirma ca actrita, care s-a despartit de Tom Cruise in vara anului trecut, ar fi preferat ca fiica ei sa se concentreze mai ales asupra activitatilor scolare, dupa ce Suri primise o oferta de a lucra ca manechin pentru colectiile vestimentare pentru copii.

Katie Holmes a anuntat pe 28 iunie 2012 ca a depus la tribunal o cerere oficiala prin care a solicitat divortul de Tom Cruise. Actorul, in varsta de 50 de ani, a fost, potrivit apropiatilor sai, luat prin surprindere de initiativa sotiei sale. Un acord financiar a fost incheiat de cei doi fosti parteneri de viata la mai putin de doua saptamani dupa aceea.

Mariajul lor s-a incheiat oficial la sfarsitul lunii august, in urma divortului actrita urmand sa primeasca o pensie alimentara de 400.000 de dolari pe an.

Potrivit presei americane, Tom Cruise si Katie Holmes au ramas in relatii amicale si continua sa comunice unul cu celalalt, de dragul fiicei lor Suri Cruise, care locuieste cu mama ei la New York.

Katie Holmes a obtinut custodia principala asupra micutei Suri, iar Tom Cruise beneficiaza de un drept de vizita substantial.

Cuplul s-a casatorit intr-un castel italian in noiembrie 2006.

FULLSCREEN
Fetita in varsta de 7 ani a unor supervedete va primi nu mai putin de 2,3 milioane de dolari pentru a promova o linie vestimentara
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO