Fetița lui Gianluca Vacchi e adorabilă! Imaginea cu care miliardarul și-a cucerit fanii: "E mini Sharon!"

Fetița lui Gianluca Vacchi e adorabilă! Imaginea cu care miliardarul și-a cucerit fanii: E mini Sharon!
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 05 Iulie 2021
Data actualizare: 05 Iulie 2021
Gianluca Vacchi le-a topit inimile internauților! Miliardarul excentric, cunoscut pentru dansurile care au devenit virale în mediul online, a postat o fotografie adorabilă cu fetița sa, Blu Jerusalema. 

În luna aprilie, Gianluca Vacchi și logodnica sa, Sharon Fonseca, au trecut prin clipe cumplite după ce fetița lor a fost operată. Micuța care a venit pe lume în octombrie 2020 s-a născut cu o afecțiune cunoscută ca “gură de lup”. 

„Îngerașul nostru albastru a fost operat de palatoschizis congenital. Au fost câteva zile foarte dificile, pentru că a trebuit să văd o creatură atât de nevinovată suferind. Aceasta este o experiență foarte grea, dar ea, cu puterea ei dulce, a înfruntat această furtună cu puterea pe care Dumnezeu i-a dat-o. Sunt mândru că sunt tatăl ei și nu vreau să-mi spăl niciodată tricoul cu sângele ei de după operație. Vreau să păstrez fiecare amintire a acestei lecții de curaj pe care micuțul meu îngeraș mi-a dat-o mie și lui Sharon Fonseca. Vreau să îmi exprim solidaritatea față de toți părinții care se confruntă cu probleme de sănătate ale micuților lor. Dumnezeu să-i ocrotească și să-i binecuvânteze mereu”, a scris Gianluca Vacchi în primăvară, pe Instagram, după ce fetița sa a fost operată.

Micuța crește pe zi ce trece, iar părinții sunt topiți după ea. Recent, Gianluca a postat o fotografie cu fetița, care a adunat aproape 1 milion de like-uri în câteva ore. “Ești viața mea!”, a scris părintele mândru.


Blu Jerusalema poartă un outfit cool și seamănă leit cu mama sa. “E mini Sharon!”, “Frumoasă ca mama ei!”, “Awe! Arată exact ca mama ei”, “Ce mare s-a făcut!”, “E adorabilă!”, “O păpușică!”, “Seamănă perfect cu mama ei!”, i-au scris internauții. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Oferta lecțiilor de supraviețuire în cartier împreună cu Meitii - Facem Level (Summer Edition susținută de Republic of Gamers) – episodul 25

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies