Prezentatoare TV din SUA, arestată după ce a fost găsită beată și dezbrăcată la volanul mașinii

Prezentatoare TV din SUA, arestată după ce a fost găsită beată și dezbrăcată la volanul mașinii
Citeste mai mult despre: feven kay, prezentatoare,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 12 Mai 2021
Data actualizare: 01 Iunie 2022
Feven Kay, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la postul Fox 5 Las Vegas, a trecut prin momente cel puțin bizare în urmă cu aproximativ o săptămână.

Potrivit jurnaliștilor britanici și americani, jurnalista a fost arestată la finalul lunii martie, după ce oamenii legii au găsit-o în stare de inconștiență, beată și dezbrăcată la volanul propriei sale mașini.

Atunci când și-a revenit, prezentatoarea TV a refuzat să facă teste de sânge și a afirmat că nu știe cum a ajuns în acea stare deplorabilă. Însă oamenii legii nu s-au lăsat înduplecați și i-au dat și o amendă în valoare de 1.000 de dolari.

„Câțiva dintre voi au observat că am dispărut din spațiul public timp de câteva săptămâni. Merg înainte și vreau să știți că am învățat ceva din această experiență și voi continua să învăț”, a spus Feven Kay pe rețelele de socializare, după ce a fost acuzată de condus inconștient, fără să respecte siguranța persoanelor sau a proprietăților din jurul său.

foto: Instagram Feven Kay

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies