Fii PRO, fii la inaltime! INNA si castigatorii concursului Pro TV vor petrece la 10.000 de metri in aer

Fii PRO, fii la inaltime! INNA si castigatorii concursului Pro TV vor petrece la 10.000 de metri in aer
Citeste mai mult despre: Inna, castigatori, concurs, UNTOLD, untold 2016,
Data: 03 August 2016
Urmeaza o noapte alba pentru INNA, antrenoarea de la Vocea Romaniei Junior, si pentru castigatorii concursului Fii PRO, fii la inaltime!, organizat de Pro TV! Anul acesta, experienta UNTOLD incepe intr-un mod inedit, cu o petrecere plina de surprize in avion, si continua cu 4 zile de festival in care muzica buna se va auzi in tot orasul Cluj-Napoca! Party-ul epic la 10.000 de metri in aer va lua startul in aceasta noapte, la 00:10.

Toti cei care se imbarca in UNTOLD Travel Experience, calatoria suprema catre cel mai bun festival din Europa, alaturi de castigatorii concursului organizat de Pro TV si INNA, vor experimenta un party la inaltime! Zborul dureaza 60 de minute, insa atmosfera magica se va simti pe tot parcursul calatoriei. La aeroport, ei vor fi intampinati de personaje magice, iar in aer experienta muzicala va urca la un alt nivel.  

Abia astept sa incepem petrecerea pentru UNTOLD Festival in aer, la 10.000 de metri altitudine! Ne vom distra si ne vom face incalzirea pentru show-ul meu de pe 4 august, de pe Cluj Arena! Cluuuj, venim! Esti gata de distractie?”, a declarat INNA, antrenoarea de la Vocea Romaniei Junior.

UNTOLD transforma calatoria spre cel mai bun festival din Europa intr-o poveste miraculoasa, plina de magie si muzica. UNTOLD Travel Experience se intampla incepand din acest an si le ofera festivalierilor variante de calatorie spre cea mai tare petrecere a anului 2016. UNTOLD le ofera fanilor o experienta compusa din atmosfera plina de magie recreata de la plecare, in timpul calatoriei si pana la sosirea in inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca.  

FULLSCREEN
Fii PRO, fii la inaltime! INNA si castigatorii concursului Pro TV vor petrece la 10.000 de metri in aer
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO