Fiica cea mica a lui Mick Jagger vrea sa o detroneze pe Kate Moss: FOTO

Fiica cea mica a lui Mick Jagger vrea sa o detroneze pe Kate Moss: FOTO
Citeste mai mult despre: Mick Jagger, Georgia May Jagger, Kate Moss,
Data publicarii: 04 Februarie 2013
Data actualizare: 04 Februarie 2013
In varsta de 21 de ani, fiica cea mica a lui Mick Jagger, Georgia May Jagger, vrea sa o detroneze pe Kate Moss din postura de cel mai cunoscut topmodel britanic.

Georgia May Jagger planuieste sa-si schimbe imaginea pentru a realiza acest lucru, informeaza dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Ea nu mai vrea sa fie recunoscuta drept "fata tatei", ci intentioneaza sa adopte un look de "bad girl" pentru a o depasi pe Kate Moss in lumea modei.

Georgia May Jagger, care inca locuieste cu mama ei, Jerry Hall, a fost pozata de curand de un fotograf controversat, Terry Richardson, pictorialul fiind realizat pentru colectia Rock'n'Roll Mansion a H&M.

In varsta de 47 de ani, Terry Richardson este un fost dependent de heroina si a fost acuzat anul trecut de catre Scout Willis, in varsta de 20 de ani la acea vreme, fiica lui Bruce Willis si Demi Moore, ca a incercat sa o seduca si sa o pozeze topless.

Desi nu a reactionat pana acum, este lesne de inteles ca lui Mick Jagger nu i-a picat prea bine ca fiica sa sa fie pozata de Terry Richardson. El a avut o reactie virulenta atunci cand sora mai mare a Georgiei, Lizzy, a pozat in Playboy.

Georgia May Jagger a avut, timp de un an, o relatie cu rocker-ul Josh McLellan (22 de ani), bateristul trupei Turbogeist, formatie din care mai face parte si fratele Georgiei, James (27 de ani), solist vocal si chitarist.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies