Fiica cea mică a lui Obama a avut balul de absolvire. Imaginile cu ea au devenit virale

Fiica cea mică a lui Obama a avut balul de absolvire. Imaginile cu ea au devenit virale
Citeste mai mult despre: Michelle Obama, fiica Obama,
Data publicarii: 29 Mai 2019
Data actualizare: 29 Mai 2019
Sasha Obama, fiica cea mică a cuplului Michelle - Barack Obama, a avut în weekend balul de absolvire a liceului, iar imaginile cu ea au impresionat o țară întreagă.

Balul de absolvire la care a participat Sasha Obama s-a transformat într-un adevărat spectacol în weekend, după ce imagini cu fiica cea mică a fostului președinte au apărut pe social media. 

Citește și: Michelle Obama explică de ce a încălcat protocolul la întâlnirea cu Regina

O utilizatoare de Twitter, care pretinde că este verișoara băiatului care a invitat-o pe Sasha la bal, a postat câteva fotografii din seara cea mare, inclusiv cu fosta Primă Doamnă Michelle Obama și sora mai mare a Sashei, Malia. ”Când verișorul tău o duce pe Sasha Obama la bal”, a scris pe Twitter în dreptul imaginile, care mai târziu au fost șterse de pe platforma de social de media.

Totuși, înainte ca imaginile să dispară, o mulțime de utilizatori Twitter au apucat să le reposteze, viralizându-le. Aceștia au comentat, înduioșați, look-ul matur al Sashei, conferit de rochia neagră mulată, cu șliț adânc. Însoțitorul ei a purtat un frac clasic și un papion. 

”Sasha Obama a crescut și s-a transformat într-o femeie superbă”, a scris un fan. 

”Vreau să știu cine este acest tânăr care a dus-o pe surioara noastră mai mică, Sasha Obama, la bal”, a adăugat altcineva, căruia nu-i venea să creadă cât de mult s-a transformat fiica cea mică a lui Obama. 

Sasha (17 ani) și prietenul ei, al cărui nume este Chris Milton, au urmat împreună cursurile Sidwell Friends High School, un liceu particular din Washington DC. 

Anul trecut, Michelle Obama i-a spus lui Ellen DeGeneres că ea și familia ei locuiesc încă în Washington DC pentru ca Sasha să poată absolvi liceul în același loc pe care îl frecventează ”de când era în clasa a doua”.

Deși Sasha nu și-a făcut publica planurile de viitor, se pare că va merge, din toamnă, la Universitatea Michigan. 

Foto: Getty
 

Vezi și: Alexia și Mario, un cuplu fresh

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies