Fiica lui Adi Minune, Adriana, a aflat sexul bebelușului. Tănăra este însărcinată pentru prima oară

Cristina Maria
Citeste mai mult despre: Adi Minune, Adriana Simionescu,
Data publicarii: 23 Februarie 2023
Data actualizare: 23 Februarie 2023
Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, este însărcinată pentru prima oară, iar de curând, aceasta a aflat sexul bebelușului, bucurie mare pentru familia cântărețului.

În cadrul unei petrecere fastuoase, organizată la un restaurant, la care au luat parte toți prietenii și apropiații Adrianei, tânăra viitoare mămică a aflat dacă va avea un băiețel sau o fetiță. 

Odată începută numărăto area inversă, aflata pe ecranul amplasat în restaurant, invitații și viitori părinți au stat cu sufletul la gură, aflând, în cele din urmă, că în sânul familiei va veni încă o fetiță. Astfel, Adi Minune va avea încă o nepoată, prima fiind Sofia, fetița fiicei sale mai mari, Karmen.

Intrebat ce simte despre faptul că va avea încă un nepot, Adi Minune a declarat că așteaptă cu bucurie să își petreacă bătrănețea încojurat de nepoți și să audă că va fi strigat "tataie".

"Îmi place când voi îmbătrâni să ies cu nepoțeii în parc, să îmi spună tataie. Am 50 de ani, dragi telespectatori.(...) Răbdarea e cuvântul cel mai important pentru o familie".

Adriana Simionescu și logodnicul ei, Nicu, vor deveni părinți pentru prima oară, iar vestea, deși a fost una neașteptată pentru famiile lor, a fost primită cu bucurie de toată lumea:

"I-am zis mamei "Ține și tu testul ăsta», la care ea "Ce?" S-a uitat și a zis că o păcălesc, că e copilul lui Karmen. Ce sens avea să zică treaba asta, am rămas așa… Pe bune? Serios? Le-am jurat că e al meu. Nu m-au crezut din prima. Ei sunt obișnuiți că eu să fiu copilul ăla nebun, rebela familiei. Eu plec când vreau, vin când vreau, eu fac ce vreau. Fiind copilul mijlociu… Adi e cel mai răsfățat, pentru că e cel mai mic. Karmen e cea mai mare, înainte era ea prima, pe ea o ducem, ei îi facem. Acum ea e doamna familiei, copil, Sofi, primul nepot. Ei erau obișnuiți cu mine cu plecările, petrecerile, altceva. Îți dai seama, când au văzut testul nu m-au crezut pe bune. Eram toți în aceeași casă. Eu așa am aflat, am avut pur și simplu o presimțire ciudată. Nu am văzut niciun fel de semn, nici fizic, nici pofte, nici greață, doar presimțirea. Am fost, am luat testul și a fost să fie. Pur și simplu a fost o chestie de moment. Am văzut două linii, m-am înverzit, m-am îngălbenit. Toată familia mea era în casă când am aflat și a trebuit să le spun, nu am putut să țîn secret”, a declarat Adriana Simionescu pentru WOWbiz.ro.  

Vezi în materialul de mai sus cum a decurs petrecerea dată în cinstea sarcinii Adrianei.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!