Fiica lui Arnold Schwarzenegger, în război cu fanii. Ce le-a răspuns soția lui Chris Pratt

Fiica lui Arnold Schwarzenegger, în război cu fanii. Ce le-a răspuns soția lui Chris Pratt
Katherine și tatăl ei, Arnold Schwarzenegger. FOTO: Getty Images
Katherine Schwarzenegger (29 de ani) i-a înfuriat pe câțiva fani de-ai săi cu niște selfie-uri postate pe Instagram. 

Fiica lui Arnold Schwarzenegger are peste 800.000 de urmăritori pe Instagram, însă unii dintre ei sunt acolo doar pentru a-i critica fiecare acțiune. Recent, Katherine Schwarzenegger a postat pe rețeaua socială o selecție de fotografii realizate în timpul unei ședințe foto.

Cei mai mulți urmăritori i-au dat inimioare și au complimentat-o cu mesaje dulci. Însă, unii i-au arătat că nu e nimic interesant într-o ședință foto și au întrebat-o care e contribuția ei în societate.

„Vă amintiți când celor din familia Kennedy le plăcea să facă lucruri pentru societate? Tipa asta nu face decât să posteze selfie-uri foarte strălucitoare, care încearcă din greu să arate ca și când au durat ore, și vorbește despre machiaj”, a scris un urmăritor al fiicei lui Arnold.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger) on

Referirea la familia Kennedy nu e întâmplătoare. Katherine este fiica actriței Maria Shriver, nepoata fostului președinte al SUA John F. Kennedy.

Citește și: Blestemul membrilor familiei Kennedy. Ar fi trebuit să stea departe de avioane

Răspunsul lui Katherine nu a întârziat să apară. Fiica lui Arnold Scharzenegger a precizat care este contribuția ei în societate.

„Am făcut fotografia de mai sus după ce am depus varianta finală a celei de-a patra cărți (care va apărea în curând) și sunt pe punctul de a realiza un interviu în folosul animalelor abandonate”, a scris Katherine Schwarzenegger, care s-a căsătorit recent cu actorul din Gardienii Galaxiei, Chris Pratt.

Citește și: Chris Pratt și fiica lui Schwarzenegger s-au căsătorit. Prima fotografie oficială de la nuntă 

Răspunsul nu i-a mulțumit pe toți fanii ei, ba i-a aprins și mai mult pe cei care n-o prea au la inimă.

„Trebuie s-o spun, cred că e grozav că tu și familia ta dați înapoi, dar dacă ai fi fost născută într-o altă familie, nu ai fi avut niciuna dintre aceste oportunități și nu ai fi scris 4 cărți. Nu spun că nu ești grozavă și că nu faci bine, dar trăiești cu privilegii pentru că mama ta este o Kennedy și tatăl tău este o stea de cinema”, i-a scris o admiratoare.

Fotografii: Getty Images

Vezi și: VIDEO Ryan Reynolds și cele mai nereușite poze cu soția lui

FULLSCREEN
Fiica lui Arnold Schwarzenegger, în război cu fanii. Ce le-a răspuns soția lui Chris Pratt
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO