Fiica lui David Hasselhoff este model XXL. Cum arată pe catwalk

Fiica lui David Hasselhoff este model XXL. Cum arată pe catwalk
Data: 04 Octombrie 2018
David Hasselhoff, starul serialului ”Baywatch”, are mai mulți copii, însă Hayley, fiica lui de 25 de ani, a ajuns să-și facă un nume pe cont propriu.

Actriță și model plus size, Hayley și-a făcut debutul în 1999, când a apărut în serialul care l-a consacrat pe tatăl său, ”Baywatch”. Aceasta a mai interpretat rolul Amber în serialul ABC ”Huge” și a jucat pentru scurt timp în reality show-ul The Hasselhoffs.

În 2007, la 14 ani, Hayley a devenit model XXL, iar la ora actuală are contract cu Ford Models. De asemenea, aceasta prezintă o emisiune de modă în cadrul emisiunii matinale de la ITV, adresată femeilor cu forme generoase. 

Luna trecută, tatăl său (66 de ani) s-a căsătorit cu modelul de 38 de ani Hayley Roberts. Conform Global News, fiica sa și surorile acesteia s-au arătat încântate de noul cuplu. De altfel, în timpul logodnei, David Hasselhoff a declarat: ”Le-am spus fetelor mele ceea ce am de gând să fac și toate au fost de acord, susținându-mi decizia. Este dificil. Nimeni nu dorește ca părinții să se despartă, dar ele chiar o îndrăgesc pe Hayley și se bucură pentru mine”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayley Hasselhoff (@hhasselhoff) on

Fiica lui David Hasselhoff, Hayley, spune că tatăl său a susținut-o întotdeauna: ”Tatăl meu m-a făcut întotdeauna să mă simt frumoasă. Obișnuiam să vorbim despre orice, ceea ce m-a ajutat mult în adolescență. O mulțime de prieteni își mințeau părinții în legătură cu petrecerile la care mergeau - dar în familia mea eram atât de apropiați încât nu am simțit nevoia să mint în legătură cu nimic”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayley Hasselhoff (@hhasselhoff) on

Hayley este cea mai tânără fiică a lui David Hasselhoff cu Pamela Bach, fost model și actriță. 

Foto: Getty, Instagram

FULLSCREEN
Fiica lui David Hasselhoff este model XXL. Cum arată pe catwalk
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO