Fiica lui Kurt Cobain se simte vinovată că a moștenit averea tatălui ei, pe care nici nu l-a cunoscut

Fiica lui Kurt Cobain se simte vinovată că a moștenit averea tatălui ei, pe care nici nu l-a cunoscut
Autor: Dan Brumar
Data: 08 Februarie 2019
Frances Bean Cobain, în vârstă de 25 de ani, și-a cunoscut legendarul tată doar din poveștile mamei și ale rudelor sale. Fiica fondatorului trupei Nirvana spune că nu merita averea colosală moștenită de la acesta.

Kurt Cobain s-a sinucis la 5 aprilie 1994, prin împușcare, lăsând în urma sa o avere estimată la 450 de milioane de dolari. O parte a agoniselii sale a ajuns la ceilalți componenți ai trupei, iar 150 de milioane de dolari i-au revenit fostei soții, Courtney Love. Cea mai mare parte a moștenirii sale, circa 200 de milioane de dolari, i-a revenit fiicei sale, Frances Bean, care azi spune că nu merita acești bani.

„Relația mea cu banii este diferită, fiindcă nu i-am meritat. Este ca un imens împrumut de care nu voi putea scăpa niciodată. Am un sentiment de vină, pentru că am primit niște bani de la o persoană pe care nu am întâlnit-o niciodată”, s-a confesat Frances într-un podcast al solistului american RuPaul. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frances Bean Cobain (@space_witch666) on


Fiica lui Kurt avea 20 de luni când acesta și-a pus capăt zilelor și a aflat că acesta nu mai este abia la vârsta de cinci ani. Frances Bean a dezvăluit că mama ei a pregătit-o psihologic cu un an înainte de a-i spune adevărul.

„Nu mi s-a spus că tata s-a sinucis decât la vârsta de cinci ani. Mama m-a trimis la terapie cu un an înainte de a-mi face această mărturisire, ca să pot intra mai ușor în acea conversație”, a dezvăluit Frances Bean.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frances Bean Cobain (@space_witch666) on


Tânăra a recunoscut că a avut probleme în a se obișnui că e copilul unei celebrități și că a trăit o vreme în excese. Conform revistei People, Frances primea 100.000 de dolari pe lună din averea tatălui ei pentru cheltuieli personale. Tânăra a mărturisit că a avut un stil de viață extravagant, fiindcă așa a văzut în familie.

„Mi-a luat ceva timp să trec peste asta și să realizez că nu contează câți bani crezi că ai, acest lucru nu e permanent”, a spus Frances Bean. 

S-a căsătorit la 20 de ani

Fiica lui Kurt Cobain s-a măritat devreme cu Isaiah Silva, component al trupei rock The Eeries, însă mariajul lor s-a destrămat în mai puțin de doi ani. Cei doi s-au certat atât de rău, încât au ajuns să-și dispute în instanță un obiect foarte drag ei, o chitară legendară a lui Kurt Cobain. În mai 2018, un tribunal din SUA a decis că instrumentul muzical îi aparține de drept lui Isaiah Silva, care l-ar fi primit cadou de la Kurt Cobain însuși.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO