Fiica lui Lenny Kravitz, Zoe, a pozat dezbrăcată, cu dedicație pentru Donald Trump

Fiica lui Lenny Kravitz, Zoe, a pozat dezbrăcată, cu dedicație pentru Donald Trump
Zoe Kravitz a stârnit discuții aprinse pe Instagram cu poza ei. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 20 Decembrie 2019
Zoe Ktavitz (31 de ani) a recurs la un gest excentric pentru a-l ironiza pe președintele american.

Fiica muzicianului Lenny Kravitz, Zoe, a sărbătorit punerea sub acuzare a lui Donald Trump cu o fotografie explicită. Tânăra actriță și cântăreață s-a lăsat pozată în pielea goală, cu o piersică în gură, aluzie la punerea sub acuzare (impeachment – n. red.) a președintelui american.

„Mănâncă asta, 45!”, a scris Zoe Kravitz în dreptul fotografiei, referindu-se la cel de-al 45-lea președinte al Americii, al treilea care se află în pericol de destituire.

Peste 720.000 de fani au apreciat fotografia îndrăzneață a lui Zoe și au fost în asentimentul acesteia că Donald Trump merită să plece de la Casa Albă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on


Citește și: Zoe Kravitz: „Să cresc alături de doi părinți atât de cool m-a făcut să fiu foarte nesigură pe mine”

Donald Trump, aproape de destituire

Camera Reprezentanților a votat joi punerea sub acuzare a președintelui Donald Trump, acuzat de abuz de putere. Conform aleșilor americani, Trump a condiționat acordarea unui ajutor de 400 de milioane de dolari pentru Ucraina de reluarea investigării fiului vicepreședintelui SUA Joe Biden. Joe Biden este contracandidatul lui Trump la alegerile din anul 2020, iar actualul președinte ar fi vrut să-i compromită campania. 

Mai mult, Trump a fost acuzat de obstrucționarea Congresului american, fiindcă a încercat să împiedice investigarea acestui scandal.

Deși procedura de destituire a fost deschisă, analiștii politici de peste Ocean susțin că destituirea lui Trump este puțin probabilă. Votul decisiv va aparține Congresului american, care se va reuni în ianuarie. Partidul Republican, din care face parte și președintele SUA, are majoritate în Congres.

În toată istoria SUA doar 2 președinți s-au aflat într-o postură similară: în 1868 – Andrew Johnson; în 1998 – Bill Cliton. Ambii au fost achitați de Senat. Richard Nixon, pus sub acuzare în urma scandalului Watergate, a demisionat înainte de a fi destituit.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Top 3 actori care sunt baieți buni în secret

FULLSCREEN
Fiica lui Lenny Kravitz, Zoe, a pozat dezbrăcată, cu dedicație pentru Donald Trump
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO