Fiica lui Luke Perry, mesaj emoționant pentru o ființă dragă. „E cea mai puternică”

Fiica lui Luke Perry, mesaj emoționant pentru o ființă dragă. bdquo;E cea mai puternică
Autor: Dan Brumar
Data: 09 Martie 2019
Sophie Perry și-a divinizat tatăl, dar a descoperit o forță incredibilă în mama ei, care a divorțat de Luke în 2003.

Sophie Perry (18 ani) își plânge necontenit tatăl, care a decedat pe 4 martie, la vârsta de 52 de ani. Fiica actorului din Beverly Hills, 90210 și-a găsit alinarea în brațele mamei ei, Minnie Sharp, pe care o consideră cea mai puternică femeie din lume. Într-un mesaj postat vineri pe Instagram, tânăra a dezvăluit că mama a devenit stâlpul ei de susținere după dispariția fulgerătoare a tatălui.

„Cu toții știți că tata e un superstar, dar vreau să împărtășesc cu voi faptul că sunt al naibii de norocoasă din punct de vedere parental datorită mamei mele. Care se întâmplă să fie și cea mai bună prietenă a mea. Ea este o stâncă pentru fiecare dintre cei din familie care sunt în doliu acum. Este cea mai puternică, cea mai dulce și cea mai grozavă femeie pe care eu sau altcineva am putut întâlni”, a mărturisit Sophie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Perry (@lemonperry) on


Tânăra, care se afla în Africa în momentul în care tatăl ei a suferit atacul vascular cerebral, s-a întors într-un suflet acasă pentru a-i fi alături acestuia în ultimele zile din viață.

Sophie Perry se declară norocoasă fiindcă a fost binecuvântată cu asemenea părinți.

„Cum de am ajuns atât de norocoasă să am doi părinți legendari? Te iubesc, mamă, și nu aș fi putut trece peste situația asta de rahat fără tine. Niciunul dintre noi nu ar fi putut”, a mai scris Sophie de Ziua Femeii.

Citește și: Unde va fi înmormântat Luke Perry. Familia este în toiul pregătirilor


Cum a reacționat Sophie la moartea tatălui

Fiica lui Luke Perry a fost devastată de pierderea tatălui, însă s-a bucurat de susținerea apropiațiilor și fanilor actorului. Sophie a ținut neapărat să le mulțumească tuturor, deși nu și-a prea găsit cuvinetele în acele zile pline de emoție.

„Nu pot răspunde în mod individual sutelor de mesaje, dar le-am văzut și am apreciat că ați transmis atâta energie pozitivă familiei mele și mie. Nu prea știu ce să spun sau să fac în această situație, e ceva care nu se învață, mai ales dacă se întâmplă în văzul lumii. Sunt recunoscătoare pentru toată dragostea voastră. Sunt recunoscătoare în liniște”, a scris Sophie pe Instagram.

Ce înseamnă 8 Martie pentru vedetele PRO TV

FULLSCREEN
Fiica lui Luke Perry, mesaj emoționant pentru o ființă dragă. „E cea mai puternică”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO