Fiica lui Martin Scorsese, criticată de internauți după ce a cerut bani oamenilor, pe internet

Fiica lui Martin Scorsese, criticată de internauți după ce a cerut bani oamenilor, pe internet
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 26 Mai 2019
Data actualizare: 26 Mai 2019
Fiica cea mare a celebrului regizor Martin Scorsese a stârnit mânia americanilor fiindcă a inițiat o colectă publică pentru a-și rezolva o problemă personală.

Tatăl ei are o avere de circa 100 de milioane de dolari, dar Catherine Scorsese nu a îndrăznit să-i ceară bani pentru a-și rezolva problemele. În schimb, Catherine Scorsese (53 de ani) a inițiat o colectă publică cu scopul de a strânge 30.000 de dolari în scop personal.

Catherine Scorsese, care a călcat pe urmele tatălui în lumea filmului, și-a găsit apartamentul inundat la sfârșitul lunii martie. De vină a fost vecinul ei de sus, care a aruncat hârtie mărunțită în toaletă. Vasul WC a refulat și a inundat inclusiv apartamentul actriței. Pentru a-și renova casa, Catherine a cerut bani pe internet, pe un site specializat în strângeri de fonduri.

FOTO: GoFundMe.com

Campania de strângere de fonduri a fost inițiată de o femeie pe nume Tanya Barach, în locul lui Catherine Scorsese.

Cathy are prieteni minunați. Acum ea are nevoie disperată de ajutor. Orice ajutor este apreciat. Aceasta este o experiență îngrozitoare pentru ea, haideți să ne asigurăm că va trece peste ea cu dragostea și cu ajutorul nostru”, a scris femeia pe site-ul caritabil.

Până acum, oameni din toate colțurile Americii au contribuit cu sume cuprinse între 5 și 50 de dolari. Suma colectată a ajuns la 6.105 dolari.

Întrebată de ce nu a cerut ajutorul tatălui ei bogat, Catherine Scorsese a explicat că nu apelează la celebrul regizor pentru fleacuri de acest gen.

„Dacă este să-i cer vreodată ceva lui tata, o să-i cer să mă ajute să mă lipesc de Chris Evans”, a spus Catherine, conform Page Six

FOTO: Getty Images

„Sunt pe picioarele mele și, în cazul în care simt că nu mă descursc, prefer să nu apelez la părinții mei”, a spus Catherine pentru site-ul GoFundMe.

Actrița a dezvăluit că a luat masa săptămâna trecută cu tatăl ei, care știe de problema cu apartamentul, însă nu a schițat niciun gest. Totodată, ea a precizat că surorile ei vitrege au venit cu ideea.

În acest moment, Catherine Scorsese locuiește într-un apartament închiriat din Manhattan. Lucrările de renovare sunt în toi, iar actrița speră ca la finalul lor să-și poată deducă cheltuielile din asigurarea de locuință. Astfel, ce rost mai avea campania de strângere de fonduri?, se întreabă internauții.

Vezi și: Interviu cu Adrian Batista, regizorul emisunii Românii au talent

  • FOTO: Getty ImagesVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies