Fiica lui Paul Walker a împlinit 20 de ani. Cum arată acum 

Fiica lui Paul Walker a împlinit 20 de ani. Cum arată acum
Autor: Redactia
Data publicarii: 07 Noiembrie 2018
Data actualizare: 07 Noiembrie 2018
Fiica lui Paul Walker a împlinit zilele trecute 20 de ani. 

Meadow, fiica regretatului Paul Walker, a împlinit zilele trecute 20 de ani și e din ce în ce mai frumoasă. 

La cinci ani de la tragicul acciddent, Meadow se ocupă de fundația tatălui ei și vrea să urmeze o carieră în modelling. Altfel, tânăra e foarte discretă și nu face publice prea multe informații despre viața ei personală. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back in action

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Recent, Cody, fratele lui Paul Walker, a făcut dezvăluiri despre relația pe care actorul o avea cu fiica acestuia, Meadow, care avea 15 ani când tatăl ei și-a pierdut viața în teribiul accident din 2013. 

Dezvăluirile emoționante au fost făcute în documentarul ,,I am Paul Walker”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

,,Adora să fie tată. Era atât de mândru de ea. Meadow se mutase în California cu doar un an înainte de moartea lui pentru a locui cu el. Până atunci Meadow locuise cu mama ei în Hawaii, dar la 14 ani a decis că se simte mai apropiată de Paul, așa că a cerut să locuiască cu el.”, a povestit Cody Walker în documentar.

Și mama actorului, Cheryl, a rememorat relația pe care Paul o avea cu fiica lui.

,,La un moment dat Meadow a trebuit să meargă la un bal organizat de școală. Paul a ajutat-o să se pregătească, apoi l-a ajutat pe băiatul care o însoțea să își aranjeze butoniera. I-a condus acolo cu mașina lui. Era un tată foarte mândru și voia ca fiica lui să fie fericită. A fost un moment atât de drăguț. […] În dimineața în care a murit, Paul și Meadow au luat micul dejun împreună, după care au venit în vizită la noi… […] Meadow era lumea lui Paul. Niciun părinte nu și-a iubit copilul mai mult decât a iubit-o Paul pe ea...”, a rememorat Cheryl.   

În noul documentar Cheryl descrie și ultimele momente pe care le-a petrecut alături de fiul său.

,,Era un fiu uimitor… nu a trecut o zi în care să nu plâng. În fiecare an, de ziua lui, o luăm pe fiica lui și călătorim prin zonele care îi erau lui dragi… Aruncăm floarea-soarelui în ocean şi ne aducem aminte momentele petrecute alături de el. [...] Încă primim scrisori de la fanii lui. Sunt oameni care spun că el i-a inspirat. E o binecuvântare să știu că fiul meu nu va fi uitat niciodată.”, a spus Cheryl.

Cheryl a mai povestit că în acel moment nu a știut că nu avea să-și mai revadă fiul niciodată și că a fost singura zi în care nu a apucat să îi spună lui Paul că îl iubește, așa cum făcea de fiecare dată când pleca.

La vremea aceea presa a scris că mașina în care se afla Paul Walker (40 de ani) a explodat după ce a intrat într-un copac. Raportul poliției a arătat că, din cauza arsurilor, corpul său a fost de nerecunoscut în momentul când a fost prelevat de medicii legiști.

Walker conducea un Porsche Carrera GT, iar alături de el se mai afla prietenul său, fostul pilot de curse Roger Rodas. Ambii au murit pe loc, în urma impactului violent.

Documentarul “I Am Paul Walker” a avut premiera în 11 august.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies