Fiica lui Rudolph Giuliani, dezvăluire șocantă în Vanity Fair: „Îmi place în trei”

Fiica lui Rudolph Giuliani, dezvăluire șocantă în Vanity Fair: Îmi place în trei
Caroline Giuliani și tatăl ei, Rudy Giuliani. FOTO: @carolinerosegiu/Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Martie 2021
Data actualizare: 05 Martie 2021
Caroline Giuliani (32 de ani) a semnat un articol în revista americană „Vanity Fair” în care și-a dezvăluit preferințele sexuale. Fiica lui Rudolph Giuliani, fostul primar al orașului New York, a explicat de ce preferă să aibă relații intime cu cupluri.

Caroline Giuliani, care are o relație rece cu tatăl ei, l-a șocat și mai mult pe acesta cu confesiunile sale din revista americană. Tânăra cineastă a vorbit pe șleau despre relațiile sale cu cuplurile și rolul pe care ea îl joacă în întâlnirile intime.

Știam de ceva vreme că sunt cel puțin bisexuală, dar abia explorasem acea parte a sexualității mele. Știam că vreau să experimentez noi mișcări”, scrie Caroline în revistă, unde a descris relațiile sale intime cu cuplurile drept „un extaz al descoperirii nestăpânite a sinelui”.

Fiica lui Giuliani a dezvăluit că totul a început când și-a făcut cont pe o platformă online dedicată persoanelor care caută senzații tari alături de alte persoane care au relații de cuplu. 

O femeie cu care am vorbit a menționat că este în căutarea unei persoane care să o domine, dar să fie supusă iubitului ei. Eu, de obicei, sunt cea supusă, dar pe măsură ce ne scriam, am încercat să devin această persoană sexuală autoritară”, s-a confesat Caroline Giuliani.


Tatăl ei, care a fost mulți ani avocatul lui Donald Trump, nu a reacționat încă public la dezvăluirile fiicei sale. În vârstă de 76 de ani, fostul primar al orașului New York, are el însuși o viață amoroasă ieșită din comun.

În 1968, Giuliani s-a căsătorit cu verișoara lui, Regina Peruggi. Mariajul lor a durat până în 1982. În 1984 s-a căsătorit cu jurnalista Dana Hanover, mama lui Caroline. În 2001, Giuliani a organizat o conferință de presă în care a anunțat că se desparte de soția jurnalistă, care nu știa nimic de demersul soțului ei. 

A fost bănuit de câteva relații adultere, cu secretarele sale, și a recunoscut una dintre ele, la scurt timp după ce a anunțat că se desparte de Dana Hanover. În 2003, s-a căsătorit cu una dintre iubitele lui, asistenta Judith Nathan (foto sus), nuntă la care a participat și Donald Trump.

În 2019, ea a depus actele de divorț și a început o bătălie aprigă în instanță pentru împărțirea averii.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Selly aruncă vina amenzii pe Tzancă Uraganu!

  • Fiica lui Rudolph Giuliani, dezvăluire șocantă în Vanity Fair: „Îmi place în trei”VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!