Fiica lui Schwarzenegger se mărită. Cine e bărbatul căruia Katherine i-a schimbat viața

Fiica lui Schwarzenegger se mărită. Cine e bărbatul căruia Katherine i-a schimbat viața
Autor: Dan Brumar
Data: 14 Ianuarie 2019
Arnold Schwarzenegger poate răsufla ușurat. Bărbatul care a cerut-o de soție pe fiica lui e de încredere și are o situație materială foarte bună.

Katherine Schwarzenegger i-a spus DA iubitului ei, actorul Chris Pratt. Starul din „Gardienii Galaxiei” a făcut marele anunț pe Istagram, unde i-a mulțumit iubitei lui că a acceptat să-i fie soție.

„Dulce Katherine, sunt așa de fericit că ai spus da. Sunt încântat de faptul că ne vom căsători. Sunt mândru că pot lua viața în piept alături de tine”, a scris actorul pe contul lui de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on


Katherine (29 de ani) este fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger și a jurnalistei Maria Shriver. Ea e scriitoare și bloggeriță și s-a afișat prima dată la brațul lui Chris Pratt în iulie 2018. Cei doi au fost văzuți de „Ziua Tatălui”, pe o bancă dintr-un parc din Santa Barbara, California. Însă, prima lor întâlnire s-a consumat cu două luni înainte de acest episod, iar cea care i-a pus în legătură a fost mama lui Katherine, Maria Shiver.

Când relația lor a devenit publică, Chris și Katherine au șocat pe toată lumea afirmând că nu vor întreține relații intime decât în ziua în care vor deveni soț și soție. Acest lucru se poate materializa în acest an, motiv pentru cei doi iubiți să se cunoască mult mai bine.

În ultimele două luni, Chris Pratt a petrecut foarte mult timp în compania lui Arnold, semn că cei doi puneau la cale condițiile viitoarei relații ginere-socru.

Chris Pratt a mai fost căsătorit

Actorul de la Hollywood a mai fost căsătorit, cu actrița Anna Faris. Cei doi au depus actele de divorț în decembrie 2017, însă procesul s-a finalizat abia în octombrie 2018. Cei doi au fost căsătoriți vreme de opt ani și au împreună un băiat. În urma procesului, ei au fost de acord să dețină custodie comună. De dragul micuțului Jack, care are șase ani, cei doi foști parteneri s-au înșeles să locuiască la cel mult 8 kilometri distanță unul față de celălalt, cel puțin până când băiatul lor va ajunge în clasa a VI-a.

FULLSCREEN
Fiica lui Schwarzenegger se mărită. Cine e bărbatul căreia Katherine i-a schimbat viața
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO