Fiica lui Steve Irwin se căsătorește! Ce omagiu îi va aduce aceasta tatălui ei la nuntă

Fiica lui Steve Irwin se căsătorește! Ce omagiu îi va aduce aceasta tatălui ei la nuntă
Data: 30 Iulie 2019
Bindi Irwin, fiica lui Steve Irwin, a anunțat de curând pe contul său de Instagram că urmează să se căsătorească. 

Fiica lui Steve Irwin s-a logotit cu iubitul său, Chandler Powell, cu care are o relație de șase ani. Bindi și-a anunțat logodna pe 24 iulie postând două fotografii pe Instagram.

De ziua mea am spus DA și PENTRU TOTDEAUNA persoanei pe care o iubesc. Chandler, în urmă cu șase ani m-am îndrăgostit de tine și, de atunci, viața mea a fost un amalgam de aventură și de fericire adevărată. Abia aștept să petrecem o veșnicie împreună ca soț și soție. Pentru o viață de prietenie, scopuri și de iubire necondiționată
 


Aceasta a dezvăluit publicației Entertainement Tonight că, la nunta sa, va aduce un omagiu tatălui ei, Steve Irwin, care a decedat în anul 2006 după ce a fost înțepat de o pisică de mare. 

Pentru mine, ar fi foarte important ca Robert să mă conducă la altar. Este lucrul pe care mi-l doresc cu adevărat”, a declarat Bindi, referindu-se la fratele ei în vârstă de 15 ani.

Aceasta a spus că este foarte fericită că Robert îi este alături “Mereu sunt foarte recunoscătoare că Robert este aici, că este o parte atât de mare din viața mea și este mereu cel care m-a îmbrățișat ori de câte ori am avut nevoie și m-a încurajat de fiecare dată. Cu siguranță el va fi cel care mă va conduce la altar când va sosi momentul și consider că acest lucru va fi cu adevărat special. Și cred că asta și-ar fi dorit și tata ".

De asemenea, Chandler a declarat pentru revista People cum a organizat cerea în căsătorie: “După petrecerea de ziua lui Bindi de la Grădina Zoologică din Australia, am avut o ședință foto pentru sărbătorirea celor 21 de ani. Chiar înainte ca shooting-ul să înceapă, am dus-o într-un loc special din acea grădină pentru a o cere în căsătorie pe fata visurilor mele. Ultimii 6 ani petrecuți împreună au fost cei mai frumoși ani din viața mea și așteptăm o viață întreagă plină cu momente magice.”

Cuplul nu a dat detalii în legătură cu data nunții, însă au dezvăluit câteva aspecte importante în legătură cu nunta lor.

Bindi a declarat pentru Entertainment Tonight că nunta va avea loc la grădina zoologică pe care familia ei o deține, deoarece acolo se simte mai aproape de tatăl ei.

Aceasta plănuiește să aducă un omagiu tatălui ei la ceremonie și dorește ca toată familia ei să fie prezentă. Încă nu știe dacă este vorba despre un clip video cu tatăl ei sau doar ceva care să le amintească de el. 

Este posibil ca nunta să fie difuzată in show-ul familiei, Crikey! It`s the Irwins.

FULLSCREEN
Fiica lui Steeve Irwin se căsătorește! Ce omagiu îi va aduce aceasta tatălui ei la nuntă
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO