Fiica lui Tom Cruise face reclamă Bisericii Scientologice. ”Îi mulțumesc tatălui meu pentru tot”

Fiica lui Tom Cruise face reclamă Bisericii Scientologice.  Îi mulțumesc tatălui meu pentru tot
Citeste mai mult despre: Tom Cruise, Biserica Scientologica,
Data: 27 Martie 2019
Fiica lui Tom Cruise este noua imagine a Bisericii Scientologice într-un mesaj de recrutare.

Isabella Cruise (26 de ani), fiica adoptată a lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman, este noua imagine pentru Biserica Scientologică în emailurile acesteia de recrutare, vorbind despre beneficiile credinței și mulțumindu-i celebrului său tată pentru ”tot”.

Citește și: Motivul pentru care Tom Cruise refuză să o vadă pe Suri, fiica lui, de 5 ani de zile

În respectivul email - obținut de jurnalistul Tony Ortega, care semnează blogul Underground Bunker - fiica lui Cruise vorbește despre ”succes” și despre sesiunile de consiliere din cadrul Bisericii Scientologice. 

”Cu toții avem nevoie să facem asta”, scrie Isabella în email. ”Este o muncă grea. Implică foarte mult efort. Am avut câteva căderi psihice și de câteva ori m-am repezit la baie pentru mici episoade, dar totul merită pentru că, până la urmă, reușești. Este un dar pentru tine și pentru mulți alții.

Mulțumesc tatălui meu pentru tot”, continuă ea. ”M-aș fi înecat în propriile mele probleme dacă nu ai fi fost tu să mă susții”.

La finalul emailului, un link duce cititorul spre o pagină de recrutare pentru aceste sesiuni de consiliere în cadrul Bisericii Scientologice. 

Isabella își încheie mesajul mulțumindu-le lui L. Ron Hubbard, fondatorul Bisericii Scientologice, care a murit în 1986, și liderului actual, David Miscavage.

Tom Cruise și Nicole Kidman au divorțat în 2001. Fostul cuplu mai are un fiu, Conner (24 de ani), care este, de asemenea, adeptul Scientologiei. 

Foto: Getty 

Vezi și: Sandra Izabașa, de la gimnastică la actorie.

FULLSCREEN
Fiica lui Tom Cruise face reclamă Bisericii Scientologice. ”Îi mulțumesc tatălui meu pentru tot”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO