Fiica lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman, apariție rară în public. Cum arată Isabella la 29 de ani

Fiica lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman, apariție rară în public. Cum arată Isabella la 29 de ani
Citeste mai mult despre: Isabella Cruise,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 13 Mai 2022
Data actualizare: 13 Mai 2022
Are doi părinți ultra celebri, însă ea preferă să ducă o viață liniștită, în anonimat. Isabella, fiica adoptivă lui Tom Cruise și Nicole Kidman, trăiește de ani de zile la Londra și creează ilustrații pe care le printează pe diverse obiecte, pe care le vinde online.

Isabella, sau Bella, cum îi spun prietenii, a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Londra, purtând cun tricou cu Top Gun 2, cel mai recent film lansat de tatăl sau.

Îmbrăcată modest, într-o pereche de pantaloni negri și o jachetă de blugi, accesorizata cu ochelari de soare și o șapcă, Isabella nu pare că nu și-a dat seama că e urmărită de paparazzi.

Sursa foto: PRODIMEDIA

Isabella a fost întotdeauna mai apropiată de tatăl său decât de mama sa, cu care se spune că a avut o relație dificilă. Nici măcar nu a chemat-o pe Nicole Kidman la nunta sa din 2015.

Bella a fost adoptată de Nicole Kidman și Tom Cruise în 1992. Fratele ei, Connor, a fost adoptat de celebrul cuplu de la Hollywood trei ani mai târziu. 

Nicole Kidman (53 de ani) și Tom Cruise (58 de ani) au divorțat în 2001, după mai bine de 10 ani de căsnicie, când Bella avea doar 8 ani. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!