Fiica cea mare a lui Cabral a împlinit 18 ani. Cum arată acum Inoke Ibacka

Fiica cea mare a lui Cabral a împlinit 18 ani. Cum arată acum Inoke Ibacka
Citeste mai mult despre: Cabral, copii de vedeta, inoke ibacka,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 30 Septembrie 2020
Data actualizare: 09 Octombrie 2020
Fata cea mare a lui Cabral, din prima căsnicie, a împlinit 18 ani pe 29 septembrie. Inoke Ibacka s-a transformat într-o tânără superbă, moștenind cele mai frumoase trăsături de la părinții ei. 

Cu această ocazie, ambii părinți i-au transmis mesaje de felicitare. Cabral i-a dedicat o postare pe blogul lui, publicând și o fotografie de când era micuță.

Au trecut 18 ani de când a venit în viața mea și am văzut-o crescând și înflorind, zâmbind ori privindu-mă supărată fleașcă. S-a făcut mare pitica. Și nu i-am dorit sau urat să fie bogată. Frumoasă. Deșteaptă. De succes… sau orice altceva. Când mă gândesc la ea… îmi doresc să fie fericită”, este o parte din mesajul lui Cabral

Mama lui Inoke, Luana Ibacka, i-a scris un mesaj pe contul ei de Instagram și, la fel, a postat o fotografie din copilărie a fetei: 

Oricât de plăcut ar fi, prezentul nu poate fi menținut. Nici viitorul, prevazut. În fața copilului, mi-am dat seama mereu că aparenta înțelepciune, cunoaștere lumească, inteligența, nu fac 2 bani. A iubi prea mult este la fel de rău cu a nu iubi deloc. An de an, de ziua ei, realizez cât de fragil și efemer e fiecare moment al vieții”. 

Inoke Ibacka este o fire mai discretă, de aceea nu apare prea des în lumina reflectoarelor. Chiar și pe conturile de socializare are doar câteva fotografii. (vezi galeria foto)

 

Sursă foto: Instagram luanaibacka, Facebook Inoke Dzabana, cabral.ro

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies