Fiica Serenei Williams împlinește un an. Alexis Olympia a venit pe lume cu complicații

Fiica Serenei Williams împlinește un an. Alexis Olympia a venit pe lume cu complicații
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 01 Septembrie 2018
Data actualizare: 01 Septembrie 2018
Fiica Serei Williams împlinește un an pe 1 septembrie 2018. Alexis Olympia este o scumpete de fată, dar a venit pe lume cu complicații.

Serena Williams, o mamă fericită. Fiica ei a împlinit un an de viață, la doar o zi după victoria zdrobitoare repurtată în fața surorii ei, Venus, la US Open. Alexis Olympia este comoara jucătoarei americane, dar a suferit niște complicații la naștere care le-a pus în pericol viața amândurora. Serena Williams a dezăluit acest lucru la începutul acestui an. 

Am fost aproape de moarte după ce am născut-o pe Olympia. Deși am avut o sarcină destul de ușoară, fiica mea s-a născut de urgență, prin cezariană, după ce bătăile inimii sale au scăzut semnificativ în timp ce aveam contracții. Operația a decurs cum trebuie și, înainte să realizez, Olympia se afla în brațele mele. A fost cel mai uimitor sentiment pe care l-am simțit în toată viața, însă la doar 24 de ore au urmat șase zile de incertitudine.” 

FOTO: Serena Williams Instagram

„A început cu un embolism pulmonar, adică o situație în care una sau mai multe artere din plămâni sunt blocate de cheaguri de sânge. Din cauza istoricului meu medical, trăiesc cu frică. Când am început să-mi pierd respirația, n-am pierdut nicio secundă și am alertat asistentele medicale. De aici au pornit niște complicații medicale, dar sunt norocoasă că am supraviețuit”, a mărturisit Serena Williams.

Sportiva, care a revenit pe terenul de tenis la șapte luni după ce a născut-o pe Alexis Olympia, era gravidă în luna a doua când a câștigat Australian Open, în ianuarie 2017.


Fiica Serenei Williams e născută în zodia Fecioară

Alexis Olympia e în zodia Fecioară, care corespunde perioadei 23 august – 22 septembrie. Nativii din Fecioară au spirit analitic și rezervat, nu pun mare preț pe sentimente, ci pe rațiune. Nimic din viața Fecioarei nu este făcut la întâmplare, mai ales când vine vorba de investiții.

Cele mai drăgălașe imagini cu fiica Serenei Williams

Alexis Olympia e o drăgălașă, iar Serena Williams i-a făcut cont de Instagram. Are peste 444.000 de urmăritori, iar explicația e simplă: e fiică de mamă celebră.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies