Fiii lui Michael Jackson, Prince și Blanket, fac furori pe YouTube. Ce proiect au început împreună

Fiii lui Michael Jackson, Prince și Blanket, fac furori pe YouTube. Ce proiect au început împreună
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 Mai 2019
Data actualizare: 17 Mai 2019
Cei doi băieți ai megastarului sunt deja celebri datorită numelui pe care-l poartă, însă Prince și Blanket au început un serial pe YouTube, în care fac recenzii de film.

Prince Michael Jackson I (22 de ani) și Prince Michael Jackson II „Blanket” (17 ani) fac echipă într-un serial pe YouTube. Cei doi fii ai regretatului cântăreț Michael Jackson vor împărtăși cu fanii lor impresii despre cele mai noi și de succes filme ale momentului.

În primul episod cei doi au vorbit despre Avengers: Endgame, filmul care a bătut deja toate recordurile de audiență și încasări. 

Prince și Blanket au anunțat pe Instagram că au deschis un canal de recenzii de film, postând și primul episod din serie. Vezi video AICI!

„Știm că primul nostru video e cam ne nefinisat, dar vrem să vă purtăm într-o călătorie în care ne vom îmbunătăți munca. Ca de obicei, orice reacție e binevenită, aici sau în comentarii pe YouTube”, a scris Prince Jackson.

Alături de cei doi frați, în primul video de pe noul canal de recenzii de film a apărut Taj Jackson, vărul celor doi frați Jackson.

Citește și: Fiul cel mare al lui Michael Jackson a terminat facultatea Magna cum Laude. Ce va face după studii

Primul episod al proiectului lor a fost văzut de aproape 100.000 de oameni în două zile, însă fanii celor doi nu au fost impresionați de recenzia filmului. Ceea ce i-a impresionat cel mai mult a fost că l-au putut vedea pe Blanket mai mult decât și-ar fi imaginat vreodată.

Bigi (Blanket – n.n.) vorbește mult. Sunt chiar șocată. Credeam că e un băiat emotiv, însă nu a lăsat pe nimeni să vorbească. Haha. Și, aparent, e un mare fan al filmelor cu eupereroi. Mă bucur că l-ați convins să apară în acest video”, a scris pe YouTube o admiratoare.

FOTO: Getty Images

Blanket este singurul copil biologic al lui Michael Jackson și a beneficiat de securitate sporită după moartea tatălui său. Conform mărturiilor fostei soții a megastarului, Debbie Rowe, Prince și Paris au fost aduși pe lume prin inseminare artificială cu material genetic de la donator anonim

Blanket, care este rodul unei relații ciudate dintre Michael Jackson și o femeie încă necunoscută, a venit pe lume tot prin inseminare artificială, însă cu material biologic de la Regele muzicii pop.

Michael Jackson era să-l scape din brațe, pe balcon

Când avea doar nouă luni, Blanket era să-și piardă viața din cauza tatălui său. Michael l-a scos pe balconul hotelului în care era cazat, agitându-l în aer, ca să-l vadă toți fanii strânși la fața locului.

Mai târziu, Jackson a declarat că regretă ceea ce a făcut, insistând că nu ar fi pus niciodată în pericol viața copilului. 

„Îmi cer scuze pentru cele întâmplate. Am fost prins în emoția momentului. Nu aș pune niciodată intenționat în pericol viața copiilor mei”, a declarat Michael Jackson, prin intermediul avocatului său, în 2002. 

După moartea tatălui, Blaket a fost luat în custodie de bunica sa, Katherine Jackson. Totuși, mai târziu, aceasta i l-a încredințat pe Blanket vărului acestuia, T.J. Jackson. Spre deosebire de frații săi, fiul cel mic al megastarului este extrem de discret și, la ora actuală, urmează cursurile Buckley School, din Sherman Oaks, California. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies